prima service ,geen problemen

eerste bestelling terug moeten sturen. direct daarna werd het geld terug gestuurd

Alhoewel ik laat was met mijn bestelling om de schoenen nog dezelfde dag op de post te doen, heeft de mevrouw die de telefoon opnam alles in het werk gesteld om dat te realiseren. Ook de betreffende winkelier uit Arnemuiden fa Sinke, meen ik, heeft het nog dezelfde dag op de post gedaan. Super!

Anel en netjes

Goed assortiment en snel en netjes geleverd

Vlotte afhandeling van mijn bestelling instappers "Waldlaufers". Heb al eerder bij TopShoe gekocht en zal dit blijven doen!

Prettige webshop die alles goed geregeld heeft.

Veel keuze en een snelle levering. Helaas waren de schoenen te klein en moesten ze retour. Het aankoopbedrag werd heel snel terug gestort.

toffe sneakers

Ik was aangenaam verrast dat de sneakers zo snel geleverd werden, daar ik van Belgie ben. Top kwaliteit en zeer mooie collectie.

Mijn ervaring met Top shoe is uitstekend

Mijn ervaring met Top shoe is uitstekend. Het geld van teruggestuurde schoenen is altijd zeer snel weer op onze rekening. Alleen de afgelopen keer ging het mis. Dinsdag heeft de schoenenzaak van Zaamslag de schoenen ontvangen. Tot nu toe geen geld teruggestort. Het gaat om ordernummer 703281. Zou u hier even naar willen kijken? Een hartelijke groet van Greetje Westert [email protected]

Alles uitstekend, snel geleverd, conform verwachting

Heel plezierig en snel in huis

Helemaal prima!

Ze hebben een mooi aanbod en het wordt snel verstuurd.

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Vlot en goed

Goed verpakt en vlotte levering.

Ben heel tevreden.

Schoenen besteld zijn ze er niet meer

Leuke laarsjes besteld krijg ik mijn geld terug omdat ze er niet meer zijn dus hebben hun werk niet op orde

Goed maar niet voor herhaling

Top shoe werkt goed. Ik heb mijn geld snel terug gehad. Ik had een verkeerde maat schoenen . De wijdte maat klopte niet. Dit hadden ze in de winkel kunnen zien. Dus toch maar weer naar een fysieke winkel

Meerdere Schoenen besteld, om een keuze te kunnen maken ivm model en maat. De schoenen werden binnen 2 dagen netjes thuis bezorgd. Toen de keuze gemaakt was konden we de andere schoenen keurig retourneren met de retoursticker die mee werd geleverd. Een brief/handleiding erbij hoe te retourneren. Erg makkelijk en goede service dat je zelf niet nog vanalles moet zoeken en of printen om iets te retourneren. Binnen een week werd bedrag teruggestort op onze rekening.

Binnen twee dagen het bestelde artikel ontvangen. Correct verpakt, duidelijke communicatie per mail. Zeer tevreden.

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden

Fast delivery. Shoe fits perfectly. I'm very pleased.

Mijn ervaring is uitstekend

Waarom uitstekend: de prijs van de schoenen en de service. Bovendien vind ik het goed dat kleine zelfstandige ondernemers samen werken,

Eenvoudig nieuwe schoenen kopen

Makkelijk online te bestellen. Duidelijke formulieren als je het terug wilt sturen. Verpakking ook heel eenvoudig te openen.

Ruime collectie

Altijd veel keus vooral in mijn extreme maat, snelle levering en goede service. Ik kijk altijd als eerste bij TopShoe! Zeer tevreden

Makkelijke en duidelijke service

Was een fijne ervaring om te bestellen. Helaas moesten de artikelen retour gestuurd worden, maarvook die service was een goede ervaring

Jullie mogen blijven.

Geweldig en een vlotte levering

Gewoon goed

Geleverd zoals verwacht. Met voldoende maar niet overdreven communicatie

Prettige ervaring

De sloffen tijdig geleverd en goed model

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein