Snelle levering,

1 punt voor de website, wanneer je, je bestelling afrond zie je voor het afrekening niet de leest maat, dan ga je twijfelen of je het wel goed besteld. Verder alles prima.

Zeer snelle levering

Vrijdagmiddag om 16.00 uur de schoenen besteld en de volgende morgen al in huis.

De schoenen passen perfect. Ze zitten als gegoten.

Nooit bij topshoe bestellen

Eerst moet je bij je bestelling verzendingskosten betalen. Tot daar aan toe. Maar ik heb twee paar schoenen moeten terugsturen vanuit Belgie omdat de maat niet goed was en heb nog eens per paar 18€ verzendkosten moeten betalen. Dus in totaal 36€. Gewoon schandalig !

ruime keuze

ik kon mijn breedte maat (k) wandelschoenen hier vinden

alles verliep geweldig

Heel lang gezocht naar mijn overal uitverkochte Gabor sneaker en via TopShoe gevonden Superblij ermee !!!!

Snel en op tijd afgeleverd, perfecte pasvorm

Snelle levering en precies volgens de bestelling

Ben erg tevreden

Keurig verpakt, zonder overbodig karton. Compleet met zelfs een terugleverbon. Snelle bezorging

Ik had nog nooit van TopShoe gehoord en had ook een beetje mijn twijfels, maar de bestelling was er al na een dag en de laarzen voldeden prima . Ik ben tevreden.

Goed product, snelle bezorging.

Goed product, snelle bezorging.

Zeer snelle verzending

Erg snel binnen, Schoenen zijn erg mooi, volgens de Durea dealer was u de enige in mijn maat. Alleen met zulke dure schoenen mogen ze van mij beter verpakt worden. Italiaanse schoenen zitten vaak in een zak apart. En via de grote webwinkels zitten de kartonnen en proppen papier er nog in. Ze waren een beetje uit model. Dat vond ik jammer vandaar geen 10.

Mijn bestelling een week geleden retour verzonden en nog geen geld terug ontvangen.

Slecht

betaald maar niets ontvangen

Op 27 februari heb ik besteld en een flink bedrag betaald. Het is nu 8 maart en ik heb nog niets ontvangen of gehoord. Bijzonder slecht.

Snelle levering. Ik had maat 37 besteld, maar kreeg maat 36. Gelukkig paste de teenslippers wel.

Topscore

Snelle levering, goede communicatie!!

Geweldig goed

Vlug geleverd en goede ervaring mee

Makkelijk bestellen, snelle levering en goede schoenen.

Super snel!

Bestellen gaat eenvoudig en ene dag besteld en volgende dag in huis.

Schoen beschadigd

Prima service maar linker schoen heeft een flinke deuk in de boven gedeelte. Ik heb de schoen moeten brengen naar de schoenmaker en hij gaat proberen hem weer uit te persen. Had geen zin om terug te sturen en weer wachten. Ik vind dat ik korting had moeten krijgen of de keuze wel of niet accepteren.

keurig netje en snel geleverd TOP1

top bedrijf

Achteraf betalen kan en gratis verzenden en retourneren is erg bij mij de manier om schoenen te bestellen. Levering is snel, geen verbeterpunten te bedenken

Betrouwbare webshop van lokale schoenenwinkels met goede schoenen

Ik bestel regelmatig schoenen voor mijn kinderen via TopShoe. Mijn kinderen hebben smalle voetjes en dat maakt het lastig om goede, passende schoenen te vinden. Op TopShoe staan veel goede en smalle schoenen voor kinderen die via lokale kwaliteitsschoenenwinkels verkocht worden. Ik heb zo veel keus aan goede schoenen voor mijn kinderen. En inmiddels ook voor mezelf. De keus is groot en verzending is altijd heel netjes en snel. Ik ben heel blij met TopShoe.

Goed gegeleverd

Prachtige schoenen, zitten en lopen goed…

Goede service snelle levering

Buizerdlaan 6