Snel retour van mijn geld.

Niet goed

Schoenen besteld en betaald, maar bleken niet leverbaar. Geld wel teruggekregen.

Bestelling geannuleerd

Bestelling geannuleerd

Gewoon zo als het hoort

Duidelijke communicatie en vlotte levering

Snelle levering, goede prijs!

Gewoon goed!

Prima sevice

Jammer genoeg waren de bestelde schoenen te smal,dus moesten ze retour.Binnen en paar dagen was de retour verwerkt en stond het bedrag alweer op mijn rekening.Top!.

top service

vlug geleverd en bij retourneren vlug geld terug

Goeie service. Alles netjes en mooi ontvangen. Super blij met m’n aankoop

Overzichtelijk webshop, snelle levering

Het bestellen ging erg makkelijk. En de levering was snel

Snelle levering !

Snelle levering. Ben er blij mee.

Ik heb met topshoe een hele fijne ervaring.ging goed werd snel bezorgd.een hele betrouwbare site.daar kan je met een gerust hart bestellen.met recht Top.

Top.

Kan niet beter.

Nette verzending.

Duidelijke website, snelle verzending en groot aanbod.

Snelle levering, prima schoenen

Super snelle levering

Na bestelling is super snelle levering !

Slecht

Moest ook nog betalen voor retourkosten voor de door hen verkeerd geleverde maat. Nieuw verdienmodel?

Goede webshop.

Goede levering..Is goed verpakt. Heb wel een maat groter besteld voor mijn pantoffels

Geld nog niet ontvangen

De laarsen waren al opgelopen en ik heb ze terug gestuurd een week geleden en mijn geld nog niet ontvangen

Snel

Alles ok

Ok

Precies zoals het hoort!

Het proces; bestellen, betalen, bericht over de bezorging en het ontvangen ging precies zoals dit voor mij de bedoeling was!

Correcte levering

Correcte levering

Snel

Besteld en zeer snelle verzending met track en trace super fijn Zal hier zeker vaker bestellen

Duidelijke website. Groot assortiment. Snelle levering.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein