Prima produkt. Precies wat ik gedacht had te bestellen. Op de hoogte gehouden van de bezorging. Alles klopt. Heel fijn. Je kan ervan op aan.

Super snelle levering

Fijn bedrijf om te winkelen.

Snelle levering,

Topzaak

Altijd snelle levering, nooit problemen, keurig en stevig verpakt dus geen schade aan schoenen, een aanrader.

Slecht!

Leuke schoenen gezien, deze besteld en betaald! Een dag later bericht krijgen dat het geld zal worden teruggestort omdat ze er niet meer zijn! Iemand dus blij maken met een dood vogeltje!!! Hoe kon ik een bestelling doen EN betalen terwijl de schoenen niet meer leverbaar waren? Dan heb je je zaakjes toch niet op orde?

Snel en correct geleverde bestelling

keurig

geen aanvulling

Mooie kleurrijke schoenen met goede pasvorm worden op tijd geleverd.

TOPPER!

Top website

Duidelijk snel en goei prducten

Nette afhandeling van leveren en retourneren.

Alleen jammer dat er niet eerst goed gekeken wordt,of het artikel zonder beschadiging of vlekken wordt opgestuurd.Verder zeker geen klachten.Geld wordt met paar dagen ook weer netjes terug gestort naar het retourneren.

Een klantvriendelijk bedrijf

Er ging wat mis maar na een mailtje, dat vriendelijk werd beantwoord, werden de zaken gecorrigeerd.

Bezorgd binnen de 24 uur en toen bleek dat mijn schoenen niet pasten, binnen drie dagen mijn geld weer terug.

Mooie aanbod Waldläufer

Wat een mooie laarzen en snel verstuurd

Prima service snelle levering.

Top service!

Vlotte levering

Niet goed

Na de bestelling kreeg ik enkele dagen later een bericht dat de schoen niet meer op voorraad was. Terwijl hij op internet nog steeds te koop werd aangeboden. Niet best! Geld wel gelijk terug ontvangen, maar geen schoenen dus.

snelle levering , mooie schoenen

goede ervaring met Top schoenen

Snelle levering en de producten waren keurig ingepakt

Mijn zoon wilde van Bommel schoenen (sneakers), heeft deze altijd maar de winkel in de buurt had zijn maat niet meer. Via Top Shoes uitgezocht en besteld en zo kwamen de schoenen exact op zijn verjaardag aan. Mooie manier van samenwerkende schoenenwinkels.

Met recht TOP

Duidelijke site met heel veel keus. Weten heel goed welke maat het best bij je past (na de benodigde informatie te hebben gevraagd). En supersnel geleverd!

Helemaal Top!

Het was de 1e x dat ik bij TopShoe iets heb besteld. Zeer correcte en snelle bezorging. Dat verdient dan ook de naam TOP!

Snelle levering, fijn dat bedankt werd na betaling

Snelle levering. Er werd bedankt na gedane betaling. Komt fijn over en vriendelijk

Mooie schoenen en een leuke prijsje.

Veel keuze

Vlotte levering tot in België.

Ruim assortiment, goede kwaliteit, snelle levering

Het bestelde product werd binnen 1 werkdag geleverd.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein