Netjes op tijd bezorgd

Groot assortiment en snel bezorgd

Prima.

Alles top!

Blij met mijn schoenen. Alles ging prima.

Snel en correct.

Duidelijke website en na bestelling zeer snelle levering.

Snelle ook levering, alleen geen track en tracé. Was verrast door onverwachte bezorging

Uitstekende prijs en keurige snelle levering

Aanbod , prijs en levering waren prima en ook nog gratis retour wat helemaal niet nodig was

Al diverse keren hier besteld. Altijd prima. Bij terugsturen verkeerde maat, ook snel geld terug. Echt aan te bevelen.

Er zijn verschillende winkels aangesloten bij Topshoe. De laarzen die ik kocht, bleken te groot. Vervolgens keek ik of dezelfde laarzen er kleiner waren en of dat bij een winkel in de buurt was, zodat ik ze kon gaan passen om weer retour sturen te voorkomen. Tot mijn verbazing vond ik dezelfde laarzen via de site van Topshoe zowel in dezelfde maat als in een halve maat kleiner bij een aangesloten winkel voor 25 euro goedkoper. In eerste instantie komen deze laarzen niet 'naar boven' op de site, pas als je doorklikt en kijkt waar de laarzen beschikbaar zijn. Erg vreemd.

Alles netjes geregeld

Kreeg ook tel nr van de schoenenzaak waar de laarsjes vandaan kwamen om vraag te stellen!

Goede communicatie

Alles wordt op een nette wijze gecommuniceerd en de afhandeling is ook correct.

Nette webwinkel

Ik heb al een paar keer iets besteld bij Topshoe en dit is altijd naar volle tevredenheid geregeld. Snelle en nette levering en het maakt ook niet uit van welke winkel het vandaan komt, het gaat altijd goed. Ook wel eens schoenen retour gestuurd en dat wordt ook snel afgehandeld en het geld staat vlot weer op mijn rekening. Kortom, een aanrader om hier iets te bestellen. Je kan in de webshop selecteren op wijdtemaat en dat vind ik heel prettig.

Super snelle levering

Snelle afhandeling in zowel retour (mijn fout) als levering.

Gewoon goed

Snelle levering.

“TOP”

Snel met verzending en evt retourafhandeling

Zeer snel geleverd!

Ik had nog niet eens een bevestiging van verzending of DHL stond al voor de deur! Bedankt!

Netjes, snel en perfect afgeleverd

lang wachten zonder enig bericht is niet fijn

voortaan graag bericht hoelang het gaat duren

Top afhandeling bestelling!

Afhandeling levering verliep prima!

Goede ervaring.

Snelle levering. Goed verpakt, achteraf betaling. Retour verloopt ook prima.

Retour fijn snel afgehandeld

Snel geleverd en snel en netjes retour

Jammer!

Heel vervelend dat je een paar schoenen binnenkrijgt waarvan de kleur onderling afwijkt. Waarom proberen leveranciers schoenen die in de zon/het daglicht hebben gestaan toch via internet te slijten? Bij Topshoe zelfs voor bijna de volle prijs. En dan 7 Euro afprijzen om toch de verzendkosten te kunnen inhouden. Ik kocht de schoenen niet voor de afprijzing maar omdat ik al 2 keer eerder deze schoen verkleurd had binnen gekregen. Ik denk dat de hele actie meer heeft gekost. Bij zowel leverancier als bij de klant. Waardeloos! De terugbetaling is echter snel geregeld. Dat is dan ook het enige pluspunt.

Snelle bezorging

Veel keus en snelle levering. Prijzen zijn aan de hoge kant. Elders kunnen dezelfde schoenen wel eens in de aanbieding zijn

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein