Zeer tevreden!

Voldoende keuze. Duidelijke site met juiste informatie. Zeer snel verzonden. Kortom zeer tevreden!

snel, duidelijk en overzichtelijk

Gewoon goed. Goede prijzen en communicatie duidelijk en accuraat. een aanrader!

Snelle en goede levering

Snelle levering, ruime keuze, goede prijs.

Snelle levering, ruime keuze, goede prijs.

Correcte en snelle levering.

Heel tevreden met mijn nieuwe schoentjes!

Kan niet beter

Zaterdag bestelt maandag in huis,en dat in een drukke tijd, grote pluim !!

Geweldige service

Echt heel snel alles binnen en achteraf betalen.

Waardeloos

Bestelling geplaatst met 2 paar schoenen in de webshop, krijg je later een mailtje dat de schoenen niet op voorraad zijn !! Echt waardeloos dus.

Bezorgd de dag na bestellen, goede prijs, alles top, blij mee.

Retour

Retour vlot en heel eenvoudig

Kwaliteitschoenen supersnel geleverd

Merkschoenen op een brede leest geschoeid en met een leuke korting. Maar rond de feestdagen binnen 2 dagen geleverd! Compliment en zeker een aanrader.

Snel de juiste schoenen geleverd.

Snel de bestelde schoenen geleverd. Door de informatie, mn breedtemaat, bij de schoenen konden we de juiste keuze maken. Zou zo weer bestellen.

Snelle levering en prima schoen

Prima webshop,artikel snel ontvangen!

Bestelde pantoffels werden een dag later weer geannuleerd.

Bestelde pantoffels werden een dag later weer geannuleerd door Topshoe. Toen ik vervolgens op de website keek waren de gewoon nog steeds bestelbaar in die maat. Klopt dus niks van.

Netjes op tijd geleverd en houden je goed op de hoogte

Eerste keer besteld maar ging meteen goed en netjes echt tevreden

Snel geleverd. Duidelijke mails. Goed verpakt. Prima en blij met mijn laarsjes.

prima en snel geregeld

dank jullie wel voor de snelle afhandeling. Prima site

Levering goed en snel mooie prijs

Goed en snel!

Te veel betaald

Kreeg schoenen opgestuurd van een schoenenzaak uit het noorden van het land waar de schoenen op de site stuk goedkoper waren dan wat ik betaald heb. Dit aangekaart maar kreeg het te veel betaalde bedrag niet terug.

Fantastisch! Ik ben fan.

Ik heb een brede voet, dus altijd lang op zoek naar goed zittende schoenen. Totdat ik de weg via Topshoe vond. Omdat zij uit merrdere winkels voorraad hebben, heb ik nu meer keus. Past het niet dan is het ook gemakkelijk terugsturen en heb ik mijn geld binnen een week weer op mijn rekening.

Gemakkelijk en snel besteld

Prettige website en snelle service

Doen zoals beloofd

Gewoon zoals het hoort. Duidelijk correct en snel

Dat noem ik nog eens service

De door mij bestelde schoenen waren zeer zorgvuldig verpakt en kwamen ruim op tijd om Kerstmis 2023 mee te maken. Helaas, de schoenen knelden bij de wreef, waardoor ik ze terug heb moeten sturen. TopShoe geeft een geweldige service waardoor ik de schoenen gratis met Post.nl kon terug sturen. Echter door vele slechte ervaringen met Post.nl, heb ik de schoenen voor de zekerheid aangetekend terug gestuurd om er zeker van te zijn dat ze weer bij TopShoe werden afgeleverd. Binnen 2 dagen had ik een e-mail met een ontvangstbevestiging van de schoenen en werd het volledige aankoop bedrag op mijn rekening terug gestort. Klasse !!!

Alles ging snel en correct.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein