Dat noem ik nog eens service

De door mij bestelde schoenen waren zeer zorgvuldig verpakt en kwamen ruim op tijd om Kerstmis 2023 mee te maken. Helaas, de schoenen knelden bij de wreef, waardoor ik ze terug heb moeten sturen. TopShoe geeft een geweldige service waardoor ik de schoenen gratis met Post.nl kon terug sturen. Echter door vele slechte ervaringen met Post.nl, heb ik de schoenen voor de zekerheid aangetekend terug gestuurd om er zeker van te zijn dat ze weer bij TopShoe werden afgeleverd. Binnen 2 dagen had ik een e-mail met een ontvangstbevestiging van de schoenen en werd het volledige aankoop bedrag op mijn rekening terug gestort. Klasse !!!

Alles ging snel en correct.

Prima product en goede en snelle bezorging

Waardeloos

Voor het eerst dure schoenen, en na 1 keer dragen al kapot..

Zeer snelle levering en aangename prijzen

Snelle levering en een aanrader !

Snel en goed

Mijn favoriete wandelschoenen snel, goed en relatief goedkoop geleverd!

TOP

Versturen ook naar een instelling en er is een snelle levering.

correct en snel

snel en correct

Prima service, snel geld terug

De klantenservice reageert heel snel op m’n mail met de vraag dat ik een retourformulier mis. Want helaas zijn m’n bestelde (en snel binnen) schoenen te klein. Ik krijg het formulier per mail, schoenen opgestuurd en binnen 2 dagen m’n geld retour. Fijn!

Schoenen besteld maar waren te groot, teruggestuurd en onmiddellijk mijn geld teruggekregen. Helaas was de juiste maat niet meer leverbaar.

Heel tevreden

Snelle levering ( naar België). Bij het bellen of mailen,top geholpen. Snelle afhandeling van het retourneren. Kwaliteit schoenen

Hoorde van bestaan van TopShoe via de lokale schoenhandel. Handig als ze zelf je maat niet hebben.

Snel en netjes geleverd

Duidelijke site snelle levering . Top

Makkelijk te retourneren

Makkelijk om te retourneren. En schoenen waren snel geleverd.

Geen problemen

Het was even uitproberen. Alles is goed gegaan. Ik durf een volgende keer met een gerust hart te bestellen.

Niets ontvangen

Zelfs een mail gestuurd maar geen enkele reactie

Misleidende foto’s op webcite bij levering niet de schoentje op de webcide afgebeeld is welzel

Bij levering is de schoen niet dezelfde als afbeelding op webcide wel dezelfde naam

Prima gedaan, Top!

Mooie schoenen

Prima ervaring

Fijne winkel, zowel fysiek als online. Altijd zeer tevreden.

Ik heb leren pantoffels besteld om ongeveer 3uur op een zaterdagmiddag En rond 6 uur werden ze al bezorgd Bedankt voor de supersnelle bezorging Ellen in ‘ t hout

Goede voorraad, snelle levering

In maat 43 vind ik moeilijk fijne, mooie schoenen. Door vanuit verschillende winkels te leveren heb ik nu 2 paar mooie en goede schoenen. Dank!

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein