Vlotte afhandeling retour

Makkelijk toegankelijke site, snel gevonden wat ik zocht, prima prijs/kwaliteit verhouden en supersnel bezorgd (zoals beloofd). Top.

Snelle levering en snel geld terug bij retour

Totaal niet vlot met terugbetaling

Op 20/11 telefonisch geïnformeerd waar terugbetaling blijft; dit is correct uitgelegd. Maar zit week later nog op 1 deelbetaling te wachten

Correct is de bestelling afgehandeld

Duidelijke site

Comfortable

Heb moeten ruilen voor een kleinere maat maar ben er sinds dien erg blij mee. Ik loop op wolken, waterdicht en staan utoch leuker bij veel verschillende outfits dan ik eerst had gedacht. Blij verrast dus! Makkelijk schoon te houden en met een paar dikke sokken zeker warm genoeg voor een wandeling. Hoge zool was beetje wennen, ging een keer bijna door mijn enkel maar daarna helemaal okay.

Al jaren tevreden en mijn zeker

Zeer goede ervaring

Snelle levering goede merken en grote maten.

Veel keus in grote maat schoenen.

Snel en goed.

Perfecte levering.

snel en keurig

Keurig op tijd en helemaal naar mijn zin.

Ruime keuze

Erg fijne webshop! Aanbod in wijdte maten en merken is groot en de zoekfilters maken het erg gemakkelijk.

Keus genoeg en snelle levering

Ik heb moeite met schoenen kopen omdat ik een breedtemaat heb. Die zijn over het algemeen ook nog aardig prijzig. In de sale heb ik voor een aardige prijs een paar schoenen gevonden.

Goede ervaring een groot aanbod

Er is een groot aanbod die alle aangesloten Winkels. Ook voor zeer smalle voeten waarvoor schoenen moeilijk te vinden zijn. Snelle levering een prima service!

Snelle service en snelle terugbetaling. Ga zo door !

Correct, snelle levering en goede service

Correct, snelle levering en goede service

Volgens afspraak

Goed verpakt en snel bezorgd.

Fijne schoenen

Fijne en mooie schoenen in de juiste maat en met de goede pasvorm van Durea. De levering verliep snel en netjes, bedankt.

Makkelijk bestellen.

Heel Goed

Prima bezorging en schoenen

Heb een pracht aankoop gedaan.

De Durea booties zitten fantastische en lopen geweldig. Betreft een prachtige herfstkleur en zeer fraai model. Hoop ze nog graag bij TopShoe in het grijs te kunnen aanschaffen die Durea ook ooit heeft uitgevoerd.

Snelle levering, voldoet aan verwachting.

Ik ben positief over Topshoe. Meerdere keren een bestelling gedaan. Naar tevredenheid. Zelf vind ik het erg prettig dat de schoenen uit de lokale winkels komen.

Prima en snelle levering

Altijd top geregeld

Alles snel en goed geregeld

Goede en snelle service

Buizerdlaan 6