TOP

Snelle bediening !

Mooie laarzen

Mooie laarzen, goede prijs. Helaas te smal dus retour. Snelle retourbetaling

Snelle levering, gemakkelijk retour en geen extra kosten om retour te sturen

Goede webshop

Vlotte levering. Duidelijke site. Zorgvuldig

Heel snel verzonden, super!

Heel snel afgehandeld

Snelle bezorging

Mijn schoenen sandalen waren stuk en ik wilde graag dezelfde schoenen voor op vakantie in Spanje. Vandaag besteld morgen in huis. Nou zoals beloofd werden ze de volgende dag bezorgd en kon ik ze meenemen op vakantie. Top!

Retourzending gedaan. Ging prima

Ik heb een retourzending gedaan. Had binnen een week mijn geld terug! Dat vond ik heel erg goed.

Snelle verzending goed verpakt

Snelle verzending, goed verpakt en achteraf betalen.

Het is echt goed

Vlotte verzending en goede website

Kwaliteit goed. Snelle levering.o

Alles in orde.

Duidelijke webshop, zelf een goede keuze gemaakt qua laars, snelle levering.

Zeer goede sevice

Snelle levering en retouren worden snel terug betaald

Snelle levering, uitstekend verpakt . Geen klachten

Genoten van website en keuze mogelijkheden

perfect

Goede communicatie, probleemloze retourzending en terugbetaling. Zeer klantvriendelijk.

gewoon goede schoenen van goede winkels

als ik hier schoenen zoek en koop krijg ik gewoon goede schoenen geen prijspakkers maar degelijke stappers waar je zeker een seizoen op kan lopen en aan het einde ze nog goed zijn wat ik ook fijn vind is dat het uit nederlanse schoenen winkels komt en dat ik door topshoe niet heel het land door hoef voor de schoenen die ik wil

Snelle en correcte levering en goede prijs

Snel en correct

Eerste en tevens laatste keer voor top shoe.nl

Verkleurde schoenen opgestuurd!! Marktplaats waardig!!geen enkele ster.

Snelle en heel netjes

Mooie artikelen, binnen een paar dagen geleverd en makkelijk retour als het niet is wat je zoekt.

Goede ervaring met deze site/ dit bedrijf

Handige website en snelle levering

Omdat er 90 schoenenwinkels zijn aangesloten is de kans veel groter dat je jouw schoenen vindt. Ik bestelde 2 paar Mephisto 's. Het ene paar kwam uit Almelo en het andere uit Gulpen. Dat scheelt een hoop reiskosten!

vlotte verwerking

Buizerdlaan 6