vlotte verwerking

Goede website, snelle levering, goede service.

Geweldige service!!

Snelle levering en de verwachte kwaliteit.

Schoenen werden snel geleverd en voldeden aan mijn verwachtingen.

Fijne correcte snelle levering

Top ervaring

top

prima schoenen voor een mooie prijs

Zeer goede service

goede service en snelle reactie op vragen.

Het is duidelijk , snel , en gratis terug sturen ! Al doe ik dat natuurlijk liever niet

na moeilijkheden op de site ivm bestellen, vriendelijk en goed opgelost.

Prachtige laarzen en de bestelling heel vlug ontvangen.

Schoenen besteld, snel geleverd

Snelle levering zodat ik mijn laarsjes de avond erna gelijk aan kon doen

Ruime keus en duidelijke foto's en beschrijving. Snelle levering .

Doen!

Netjes op tijd geleverd. Schoenen waren helaas te klein. Binnen 2 dagen stond het geld retour op de rekening

prima zaak

keurig op tijd, de juiste schoenen ontvangen en passen prima

Besteld, mail , vlugge service, makkelijk achteraf betalen, goed geregeld.

Slechte service

Ik heb hier 1 paar sneakers besteld voor ons dochtertje in de sale. Echter na een paar dagen nog geen bestelling te hebben ontvangen ben ik gaan bellen en mailen. Ongeveer 1 week later, heb ik de schoenen ontvangen, deze die ik eigenlijk nodig op een speciale dag. Toen ik de schoenen uitpakte, zag ik dat een van de witte neuzen, extreem geel was uitgeslagen. Echter kon topshoe hier niks aan doen, en zei konden mij een korting van €5.- geven. Hiermee ben ik niet akkoord gegaan, wie koopt er nou een paar schoenen die wit horen te zijn, en geel is uitgeslagen ? De volgende koper zou dit ook zien, deze schoenen zijn onverkoopbaar. Ik heb het paar schoenen terug gestuurd. Topshoe heeft heel veel leuke schoenen, maar ik vind de service hiervan vele malen minder.

Zoals een bestelling hoort te verlopen

De bestelling is snel en netjes afgeleverd Helaas waren de schoenen te klein maar retourneren ging ook heel makkelijk en ik werd daarvan ook goed op de hoogte gehouden en is verder netjes afgehandeld

helemaal niks op aan te merken

prima ervaring

prima service

De levering van mijn bestelde schoenen was snel. Helaas paste deze niet maar het retour zenden is eenvoudig en het terug storten van het betaalde bedrag was ook super snel. Ze hebben hun zaakjes dus prima geregeld.

Allés snel gehandeld

Jammer heb ik de verkeerde kleur schoenen besteld. Zij waren snel aangekomen en net zo snel terug gestuurd. Mijn geld was ook snel terug gestort. Alles prima. Merci

Makkelijk zoeken en bestellen.

We zochten naar een goede pantoffel en vonden hem bij Topshoe. Bestellen en snel in huis.

Duidelijk, snelle levering, snelle reactie op een mail. Een kleine tip: laat post-nl zorgvuldiger omgaan met de bestelling en niet leveren in een kluis. Bij mij ging dit mis.

Scherpe prijs, A merken.

ruime keuze, goede aanbiedingen.

Levering

Levering was de volgende dag al. Ik ben erg tevreden over mijn aankoop.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein