Altijd vlotte bezorging, goede service en fijn om ondernemers te steunen.

Er is veel keuze qua merken. Mijn schoenmaat 40 is vaak nog wel te krijgen. Fijn idee dat lokale ondernemers gesteund worden. Keurige verpakking en vlotte bezorging. Ik ben heel tevreden.

Prima webshop

Bestelling werd snel geleverd maar heb deze helaas moeten retourneren. Had binnen enkele dagen mijn geld terug en werd gedurende het hele proces goed op de hoogte gehouden. Ik shop hier graag weer.

mooie webshop

snelle verzending en netjes verpakt

Geweldige service w b. verzending of retouren

Ik heb hele moeilijke voeten dus moet ik de schoenen altjjd passen en helaas ook regelmatig terugsturen. Bij jullie is dat geen enkel probleem en nog gratis ook. Het aanbod van TopShoe is geel groot maar door het gebruik van filters is het toch makkelijk zoeken. Hulde voor TOPshoe!!!

snelle levering en goed product

is goed te doen

Heel veel keuze Veel uitzoek Altijd mijn maat 42 aanwezig!

Uitstekend en snel bezorgd.

Moeten beter hun voorraad bijhouden, waardeloos dus als je dat niet kunt

Birkenstock bestelt en betaalt, krijg daarna een mail dat ze er niet meer op zijn…… 4 dagen op mij terug gave moeten wachten Was er wel binnen een seconde van af, moet toch sneller kunnen

Goede ervaring

Goede ervaring

Prima webadres.

Snelle levering en ook snelle afhandeling van een retour.

niet goed

Schoenen besteld die na een week nog nooit waren bezorgd. na 2x bellen bleek dat de schoenen niet op voorraad waren en niet verkocht konden worden. een slechte eerste ervaring met TopShoe Marina

geweldig

mooie schoenen, snelle levering

Snelle service en veel keus

Leuke sneakers gevonden. Grote keuze, snel en netjes bezorgd, voor mijvaket Topshoe

Slecht

Schoenen besteld. Kreeg zonder verdere mededeling creditnota. Waren dus denk ik niet op voorraad. Kon ze daarna gewoon bestelllen via de site. Had gekozen voor achteraf betalen. Kreeg doodleuk paar dageb daarna betalingsherinnering. Moest ik zelf regelen. Belachelijk! Slechte service

Geweldig!

Heel scherpe prijzen, goede service en erg vlotte bezorging!

Het is uiteindijk goed gekomen

Toen ik mijn schoenen nog steeds niet kon ophalen bij de schoenenwinkel waar ze afgeleverd zouden worden heb ik Topshoe gemaild. Ik kreeg als antwoord dat de schoenenwinkel niet wist dat de schoenen bij het Post NL punt opgehaald moesten worden en dat de schoenen retour waren gegaan. Dus daar is iets niet goed gegaan in hun communicatie en jammer dat ik zelf moest mailen i.p.v. dat Topshoe mij gelijk op de hoogte stelde. De schoenen zijn alsnog naar mijn huisadres gestuurd en ik ben er blij mee.

Snelle nette levering

Schoenen besteld vanuit Noorwegen. Zijn keurig op afgesproken dag bezorgd. Waren netjes ingepakt en ze zitten lekker.

groot aanbod en zeer snelle levering

Altijd op tijd de levering van de juiste schoenen . Geweldige keuze en toch steun je plaatselijke winkels.

Terugzending en terugbetaling nog niet afgehandeld.

Dit was de reactie van Kamsma schoenen Drachten. "Bedankt voor je bericht. Belangrijk dat de schoenen wel moeten vormen, en dat het in de breedte nog moet inkopen. Bedankt." Volgens mij moeten nieuwe schoenen goed passen. En zijn de regels dat ik mag retourneren als ik niet tevreden ben.

houden zo

is prima

Vlotte bezorging

Artikel nooit ontvangen. Topshoe onbereikbaar.

Artikel nooit ontvangen wel in rekening gebracht heb nu nog gezeik met riverty/afterpay over iets wat ik nooit ontvangen. Topshoe is onbereikbaar en reageren nergens op.

Mooie kleur, goede pasvorm, snelle levering

Mooie schoenen die ik met plezier zal dragen op mijn bruiloft.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein