Keurig pakketje prima!

Zeer tevreden!

Met mijn grote maat, 42.5, is het altijd moeilijk om fijne en leuke schoenen te vinden! Bij Topshoe slaag ik altijd! Blij mee! Goede service

Voor de eerste keer besteld bij deze webshop en alles is correct verlopen. Snelle levering, track en trace ontvangen. Kortom niets op aan te merken.

Snelle levering.

Mooie laarzen in wijdte K. Goed verpakt.

Fijne service

Ik ben heel blij met de schoenen, ze zitten als gegoten, waren niet duur, goede kwaliteit en zeer snelle levering

Snelle levering en vlotte afhandeling als je iets retour stuurt.

Prima, snelle levering

Snelle levering. Ook schoenen waren prima. Datgene wat ik besteld had.

Goede online store

Fijne en snelle service

Sandalen besteld bij topshoe wat een fijne snelle service en ook fijn achteraf betalen

Snel en gemakkelijk schoenen kopen. Grote keus.

Fijne website met duidelijke informatie over de schoenen en grote keuze. Eenvoudig bestellen en een snelle levering. Goede communicatie.

Fijne webwinkel, goede kwaliteit

Meerdere malen besteld bij Tophoe. Snelle bezorging, alles prima geregeld

Veel keus, snelle levering.

Topshoe biedt een groot assortiment schoenen. Veel keus dus. De levering is snel en retourneren eenvoudig. Ik vind de schoenen vaak wel prijzig.

Ingewikkelde, omslachtige levering en schoenen waren beschadigd

Levering duurde anderhalve week en ik moest er zelf een aantal keer achteraan bellen, want er ging van alles mis. Levering gaat blijkbaar via aangesloten winkels. De informatievoorziening rondom de levering laat behoorlijk te wensen over. Een paar telefoontjes en mailtjes later had ik dan eindelijk de schoenen. Wat blijkt, de schoenen waren gewoon gedragen en flink beschadigd. Kan je dat weer oplossen... Gewoon niet hier bestellen, dat scheelt je een hoop gedoe. Enige pluspunt is dat de klantenservice goed bereikbaar is.

Een paar schoenen van Durea besteld. De schoenen zijn heel snel geleverd en zien eruit alsof ze rechtstreeks van de fabriek komen. Zelfs in de schoenendoos zit geen enkel deukje.

correct en snelle levering. Met dank

correct en snelle levering. Met dank

Breed assortiment, snelle levering

schoenen niet helemaal zoals verewacht

Ik heb schoenen besteld die ik al heb, maar in een andere kleur. De kleur cognac omschreef niet de kleur die ik verwachtte (ze zijn lichter) en ook had ik niet door dat het een soort suède is ipv glad leer. Dat vind ik jammer, maar de schoenen zitten perfect.

Kwaliteit

Snelle levering, kwalitatief goede schoenen.

Topshoe, Topshop

Eenvoudig bestellen, snelle levering. Een mail vond ik wat onduidelijk en heb toen de klantenservice gebeld. Vrijwel direct iemand aan de lijn, die erg vriendelijk was en mij direct duidelijk antwoord kon geven op mijn vraag. Ervaring met Topshoe was een succes. Een aanrader!

snelle levering en goedkoop

ben zeer tevreden wilde graag die schoenen en mooie prijs

Geweldige service

Snelle levering, geen poespas.

Vlotte, snelle levering

Hele goede ervaringen met het bestellen bij Topshoe, ook als er problemen zijn. Snelle reactie via de mail.

Snelle en correcte bezorging.

De schoenen worden snel en correct bezorgd. Ook snel je feld terug als je moet retourneren.

Snelle levering en goede prijzen

Voor het eerst heb ik besteld via topshoe. De bestelling was snel in huis. Top!

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein