Goed geregeld!

Drie paar schoenen van het merk Longo uitgezocht, besteld en ze passen alle drie. Daarbij ook een snelle levering. Duim omhoog!

Top schoenen, top service

Altijd goede levering

Snelle levertijd

Schoenen netjes verpakt en snel geleverd.!

Uitstekende service (gebaseerd op 1 ervaring).

Mijn bestelling bleek een schoen maat 39 en een schoen maat 40 te bevatten. Omdat het weekend was, heb ik een e-mail gestuurd om dit te melden. Op maandag belde ik de klantenservice en toen was dit al aan de betreffende winkel doorgegeven en er was een nieuwe bestelling geplaatst. Snel gehandeld en opgelost.

Snel en correct

Snel en correct

snelle levering en goede kwaliteit

De website is heel duidelijk, ik vind alles snel. De levering is snel en goed.

Doen wat ze beloven.

Snelle levering en goede prijs

Top Shoe heeft een goede service

Snelle levering goed verzorgde pakjes Prima zo.

Goede prijs en snel geleverd!

Slecht

Op 3 juli heb ik mijn bestelling (laarzen ter waarde van 159 euro) binnen 14 dagen via postNL geretourneerd. Ik heb de retourlabel van de Topshoe gebruikt. Ik heb tot op heden ( 26 juli 2023) mijn geld niet ontvangen. Ik heb contact opgenomen met klantenservice Topshoe, retourbewijs van Post.nl toegestuurd. Topshoe zou zelf contact opnemen met Post.nl. Ik heb zelf contact met Post.nl opgenomen. Pakket ligt bij het sorteercentrum. Topshoe moet bevestigen dat het pakket naar hen dient te gaan. Ik heb meerdere malen Topshoe gemaild met het verzoek om contact met postNL. op te nemen.Topshoe reageert niet meer op mijn berichten. Telefooncontact, wordt de verbinding gebroken en doorverwezen om contact per e-mail te doen.. Mijn vraag is: Wil Topshoe aub contact met postNL opnemen. Anders blijft het pakket daar hangen en ik krijg mijn geld niet terug. Alvast bedankt voor uw medewerking.

18 juli schoenen retour gezonden en nog geen retour- bericht ontvangen

Dit vind ik erg lang om geen bericht van retourontvangst te krijgen. Jammer...ligt aan schoenwinkel en niet aan topshoe. Heb vaker besteld en altijd goed verlopen. Nu nog wachten op retour-betaling. Retourkosten €7.65 zelf moeten betalen.

Prachige nieuwe sandaaltjes

Mijn nieuwe sandaaltjes waren in het echt nog mooier dan op de website. EN de levering ging heel snel en correct.

Durea maat altijd goed,dik tevreden ,over het aanbod en bezorgen

Supersnel en hoge kwaliteit

Levering gebeurt supersnel, de schoenen zijn van goede kwaliteit.

Voldoet precies aan de beschrijving. Mooie schoenen. Precies op tijd geleverd.

Geweldige schoenen voor lage prijs!

Mijn ervaring met TopShoe.nl is al jaren goed. Elke keer als ik er wat koop, en dat is niet elke maand of zo, zijn de schoenen perfect. Vaak wordt ik door hun nieuwsbrief weer even geattendeerd of de collectie. Dan kijk ik even of er voor mij dan wat tussen zit. Ook met de snelle levering en de kwaliteit van de schoenen ben ik dik tevreden. Ga zo door!

Door TopShoe snel en netjes verzonden, maar door PostNL veel later geleverd. Gijs zijn mooie schoenen van een heel goed merk voor mensen met voetproblemen

Snel + correcte bezorging

Artikel klopte volgens beschrijving en afbeeldingen.... Goede pasvorm en kwaliteit.. Zeer snelle levering de volgende dag in huis

Product niet ontvangen en geld terug gestort.

Konden waarschijnlijk niet leveren.

Ik kan niks anders zeggen ,prima product . Prijs is oké En snelle bezorging. Top

Perfect en goed bedrijf. Snelle levering en zeer scherpe orijs

Prima levering van fijne schoenen

Mijn bestelling verliep soepeltjes.

al 7 weken geen schoenen en geen oplossing

31 mei zouden mijn schoenen geleverd zijn. We zijn nu 7 weken verder en ik heb geen schoenen en geen oplossing. topshoe blijft wijzen naar Post.nl, maar onderneemt geen enkele actie dan voor de 3e keer een onderzoek starten. En als toetje zijn ze telefonisch niet bereikbaar! Koop hier nooit iets, ik ben bijna €200 armer en geen schoenen.

Koop hier niet! Wie/wat is Topshoe eigenlijk?!?

Koop hier niet! Hele vreemde webshop, de klantenservice zegt dat “de winkel” het niet terug wil nemen. Ook na overleg met “de winkel” willen ze geen coulance verlenen omdat “de winkel” dit niet wil doen. Met wie doe je hier zaken, wat/wie is Topshoe precies??? In verband met vakantie zijn de schoenen enkele dagen later, dan de aangegeven retourtermijn van 14 dagen, bij hen binnengekomen. Krijg mijn geld nu niet terug omdat ze dus een paar dagen te laat waren. Coulance/begrip doen ze niet aan, ze (“de winkel”) houdt strikt vast aan hun voorwaarden. Heel bijzonder, ik koop erg veel online, maar heb nog nooit zo’n onaardige manier van werken meegemaakt.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein