Snel en goed geleverd

De schoenen werden snel geleverd. Helaas pasten ze niet helemaal, maar ook terugsturen ging gemakkelijk en netjes geld terug.

Zie onder bij mededelingen

Keurig op tijd geleverd. Netjes verpakt. Alleen diep teleurgesteld, ik had € 209,95 overgemaakt en stond op de doos plus een plakker in de schoen afgeprijsd € 179, 95.

goede en snelle service!

telefonisch goed bereikbaar en de service is goed. goed verpakt en snel geleverd.

Prima product en snelle levering.

Bestelling was makkelijk te plaatsen en werd ook snel geleverd. De schoenen voldoen aanneem verwachting.

Mooie website, vlotte levering, gemakkelijk te bestellen

Waardeloos

Ik heb 23 februari schoenen besteld, maar op 5 maart nog steeds niks. Ze zijn niet eens onderweg. Ik heb al 3 berichten gestuurd, maar dat levert ook niks op. Geen schoenen, stort dan mijn geld terug!

Goede keuze

Prima verzorgd netjes verpakt en dus goede service

heel goed

Snelle bezorging.

Had waanzinnig leuke schoenen besteld,helaas net te klein,en maat groter was uitverkocht.teruggestuurd en heel snel was mijn geld teruggestort.

Snelle bezorging

Ik had eerst wat twijfels over de betrouwbaarheid van de webshop maar dat bleek nergens voor nodig!

snel

duidelijke website en snelle levering dus prima

Zeer goede kwaliteit

Zeer goede kwaliteit sneakers gekocht helemaal van leer in breedtemaat K ze zitten heerlijk en nu maar wachten op mooi weer en de kleur is wit met gouden accenten

Service

Goede materialen, en perfecte afhandeling.

Goede kinderschoenen voor een prima prijs gevonden. Prima service

Altijd TOP

Altijd top. Geen nare ervaringen met topshoes. Ze zijn snel met bezorgen. Veel keuze ook in brede maten!

goed product, snelle levering

goed product voor nette prijs en zeer snelle levering (volgende dag)

Super snelle bezorging duidelijk en netjes op de hoogte gehouden

Slecht

Heb een artikel geretourneerd vanuit Belgie, dan moet je zelf voor de kosten opdraaien en heb dus bijgevolg 18€ moeten betalen om mijn pakketje terug te sturen wat behoorlijk veel geld is. Zal in de toekomst nooit meer een bestelling plaatsen!

E schoen en snel geleverd.

Ben niet voor webshops, maar hier ging het goed. Jammer dat de inlegzool niet goed terug geplakt was.

Mooie aanbiedingen, maar helaas was de schoen was te groot, retour proces is heel gemakkelijk

Gebeld en heel prettig uitleg grhad

Snelle bezorging en makkelijk retouneren

Snelle bezorging en makkelijk retouneren

Ruime keuze comfortabele schoenen, snel geleverd

Op zoek naar Xsensible sneakers vond ik bij TopShoe een ruime collectie; makkelijk te bestellen en snel geleverd. Blije klant!

twee bestellingen zonder reden van opgaaf geannuleerd

Tot twee keer toe heb ik een product besteld dat volgens de website op voorraad was en direct betaald. Beide bestellingen worden zonder reden van opgaaf geannuleerd. Waarom dan 2 i.p.v. 1 ster? Het terug storten van het geld ging snel.

Alles ging zoals geplant aleen jammer dat de pantoffel een maat kleiner uitviel

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein