Snelle levering. Goed bereikbaar zowel telefonisch als via de mail.

Veel keus

Lang op zoek naar specifieke sneaker. Topshoe had deze! Ging alleen iets niet goed met track & trace. Klantenservice hielp mij heel snel en persoonlijk zodat ik mijn sneakers vrijwel gelijk in de afgesproken winkel kon ophalen.

TopShoe goed bezorging triest Post Nl

Product niet wat we verwachte retoursturen duurde een week! Er gebeurde niets met het pakje!

Schoenen waren er niet meer

Het artikel was er niet meer??

Goede service!

De sneakers die ik had besteld, heb ik geretourneerd. Snelle service, geld binnen 2 dagen weer ontvangen.

Duidelijke site en redelijk snel geleverd

Moest wel om een bevestiging vragen van verzending waarvoor keurig excuus aangeboden, . Wat betreft de slippersvan Australian ik vindt dat bij dit artikel is het echt nodig om heeeel duidelijk aan te geven dat je meer dan een maat Groter moet bestellen. Want zelfs nu zijn ze nog klein , hoewel met inlopen ze wel iets uit lopen .

Heel goede, vlotte service

Ging super snel

Ben heel tevreden. De schonen waren meteen verstuurd en ik had deze de volgende dag al binnen.

Mooi groot aanbod voor hele smalle voeten

Snelle levering en mooie schoenen.

Kwaliteit

Goede kwaliteit voor de redelijke prijs.

Keurig verpakt en op snel geleverd

Prima op tijd geleverd echt top.

Mooie schoenen, prima prijs kwaliteit verhouding

Goede en snelle service

Binnen een paar dagen waren de slippers binnen. Top.

Veel keus

Snel en correct geleverd

Pima

Altijd goed geholpen aan de telefoon .

Goede service mooie schoenen

Kleur van de schoen klopt, ze lopen goed en zijn zacht aan je voeten. Een tevreden klant

doorgaan,gewoon doorgaan.

doorgaan, gewoon doorgaan.

TOP

Heel erg tevreden over TopShoe

Slecht

Heb de totaal verkeerde schoenen gekregen en verkeerde maat

Snel en accuraat geleverd

Top schoenen

Super service!

Voor het eerst wat duurdere schoenen besteld van het mer Xsensible. Had ik de schoenen ontvangen, was er 1 veter gebroken, ik baalde als een stekker. Maar na mail contact direct nieuwe veters opgestuurd gekregen. Zelfs nog de optie gekregen om de ringen na te laten kijken op hun kosten. Contact is laagdrempelig.

Prachtige kwalitijd schoenen

Buizerdlaan 6