Prima levering

Bestelling geplaatst, betaald, bestelling ontvangen...prima dus !!

Prima en snelle verzending.

een aanrader

super website, veel keus en topservice

Snelle bezorging!

Duidelijke site en snelle levering.

Duidelijke site en snelle levering

U heeft snel gehandeld, daarvoor dank! Helaas heb ik mijn schoenen nog steeds niet ontvangen door vertraging bij PostNL. Vanaf 1 juni niets meer vernomen van PostNL. Heb inmiddels klacht ingediend via chat. Telefonisch contact niet gelukt, druk, druk!

zeer tevreden!

Snelle levertijd, goed en veilig verpakt, voordelige aankoop.

Snelle verzending, ruim assortiment en goede en snelle service bij retourzending

Prima communicatie en snelle levering.

Super snelle service!

Zowel de bestelling als de retourzending is super snel verwerkt. Top!

mooie schoenen maar slechte service

Ik heb 2 paar schoenen besteld, Bij aankomst vond ik de bruine kleur van 1 paar schoenen niet zo mooi. Het heeft me een hele tijd gekost om er achter te komen hoe ik die schoenen terug moest sturen. Uiteindelijk kreeg ik geen retourformulier, alleen een adres waar naar ik de schoenen terug moest sturen op eigen kosten omdat de schoenen af-geprijsd waren (kosten maar € 160,97). Daar kwamen dus nog € 6,95 verzendkosten bij. Dit vind ik dus een zeer slechte service.

Keurige en snelle service; niets op aan te merken.

Zie boven

Binnen 2 dagen waren mijn schoenen binnen, netjes verpakt.

Goede service,snel geleverd EN ook nog eens n cadeau in leesvorm!

Snel bericht, snel klaar alleen de post kon t niet op tijd bezorgen maar dat ligt niet aan topshoe

Snelle levering, goede service

Groot aanbod, scherpe prijzen Snelle levering

Dat de koop niet doorging.

Voor het eerst sandalen besteld en alles ging t/m de betaling goed. Alleen een dag later annulering ivm niet meer leverbaar. Zou handig zijn als dit al gebeurde bij het boodschappenmandje zodat je niet hoeft te betalen. Gelukkig is het bedrag netjes teruggestort.

Heel vervelend, mijn dure schoenen zijn met transport kwijtgeraakt en een oplossing kan lang op zich

Heel vervelend , mijn dure schoenen zijn tijdens transport kwijtgeraakt en een oplossing voor de schade kan weken duren

zeer goed

mijn ervaring is zeer goed, ik als nieuwe klant werd heel snel geholpen, mooie collectie, pima service, snelle levering!

Schoenen zijn goed echter, de bezorging liet te wensen over. De bezorgadatum is maar liefst 3 keer gewijzigd wat ik erg vervelend vond. Bezorger was Post.nl

Per ongeluk totaal verkeerde paar schoenen

Het bedrijf heeft mij per ongeluk totaal verkeerde schoenen gestuurd. Om toch het juiste paar nog te ontvangen, moet ik de bestelling opnieuw plaatsen en krijg ik eerst mijn geld terug. Nogal omslachtig, maar oké.

snelle top service

nvt

Niet geleverd wel betaald

Schoenen zijn nog steeds niet geleverd! 27 mei besteld

Super snelle levering en melding via Post NL van retourzending

Mijn bestelling voldeed niet aan mijn wensen, maar prettig bedrijf!

Foutloos en snel

Bestellen was erg gemakkelijk, goede site. Follow up door top shoe professioneel en snel

Correct en snel afgehandeld

Schoenen besteld en in 3 dagen afgeleverd