Correct en snel afgehandeld

Schoenen besteld en in 3 dagen afgeleverd

Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail. Bij retour ook snel je geld terug!

Goede kwaliteit schoenen, netjes verpakt.

Ik moest even op de bestelling wachten. Maar het ging om winterschoenen, terwijl nu de zomer in de startblokken staat;-)

Prima bezorgd

Vlotte bezorging

Snel bezorgd.

Schoenen zijn snel bezorgd. Helaas te klein maar retour was geen probleem. Binnen 3 dagen geld terug gestort. Super

Top is ook Top

Veel keuze, snelle verzending en prima retourservice.

Prima website, snel bezorgd

Duidelijke website, makkelijk bestellen en snel geleverd. In mijn geval helaas ook retour, maar daar konden zij niks aan doen, en ook retour ging lekker makkelijk.

Niet goed

De slippers die ik had besteld waren niet voorradig en ook geen alternatief maar als ik zelf ging kijken stonden er genoeg van het zelfde merk die ik misschien dan wel had genomen Wel snel m’n geld terug gestort gekregen

Een van de weinige winkelszo niet de enige, waar ik de nieuwste Durea schoenen maat 36,5 kan krijgen. Top!

Ik vind het nog niks

Nou ik heb nog steeds geen schoenen ontvangen Dus zo goed vind ik het niet

Uitstekend!

Snelle Service en heel tevreden met de schoenen!.

Besteld, direct info en binnen 3 mooi paar sneakers binnen. Top !

Ruim assortiment

Ruime keus mbt bepaalde merken zoals xsensible, geweldig

Ik ben zeer tevreden met de service van Top Shoe en heel blij met mijn bestelde Gabor sneakers. Ik heb een kleine maat en winkels in de stad hebben ze meestal niet, internet winkels zijn dan heel handig.

Zeer prettig

Het gemak om nv 1 merk bij verschillende winkels te kopen opdat ze niet overal het zelfde verkopen.

Fantastische service

Omdat ik erg brede voeten heb en er niet veel speciaalzaken in mijn omgeving zijn, ben ik op internet gaan kijken. Via TopShoe kan ik schoenen met een afwijkende wijdte bestellen afkomstig van aangesloten schoenenzaken uit heel Nederland. De schoenen die ik bestelde paste niet helemaal, dus ik heb ze teruggestuurd. Binnen 2 dagen had ik mijn geld terug!

Tijdig geleverd

Tijdig geleverd

Snelle levering en zeer goede service

Snelle levering Retourneren ging gemakkelijk en deze werden ook snel verwerkt De schoenen die ik hield hadden een lagere prijs op de doos staan dan op de factuur. Verschil werd direct terug betaald.

Goede en snelle service

Schoenen netjes verpakt en snel geleverd

Uitstekende service

Uitstekende service.

Bestelling is snel geleverd, prima product!

Snel en punctueel

Snelle bezorging en ook snelle, correcte afhandeling bij retour

Nog niets gekregen

Heb birkenstock besteld Nog niets gehoord laat staan gekregen

Uitgebreid assortiment en uitstekende service

Door de samenwerking met vele schoenwinkels, is het assortiment zeer uitgebreid en slaag je vrijwel altijd. Duidelijke website en uitstekende filteropties om tot het juiste artikel te komen. Keurig verpakt geleverd, dus niets op aan te merken.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein