Goede levering en veel keus in slippers

Ik was op zoek naar slippers en kwam zo op jullie site. Veel keus in slippers, levering was goed en netjes.

Snelle kevering

Kreeg vlot wat ik besteld had.

TopShoe is Top

Snelle levering, mooie schoenen, zeer tevreden

Helemaal Top

Snelle nette levering

Snel, helder, precies waar ik op hoopte

Heel goed en snel.

Al verschillende keren schoenen voor onze gehandicapte zoon kunnen bestellen van een bepaald merk met klittenband in de juiste maat.

Mooie schoenen, snelle service.

Goede ervaring. Mooi product, snel geleverd.

Snelle levering en heel goede comunicatie

Na mijn bestelling werd ik heel goed op de hoogte gehouden over mijn pakket en kon ik het ook makkelijk volgen. Super service

prima verlopen!

kwaliteit prima

top

snelle levering, duidelijk in alles

Snelle levering,goede service

De volgende dag al keurig geleverd.duidelijke site alles klopt maat en schoenen prima.

Heel goed. Zelfs bij een melding van betaling is mislukt en je boekt het bedrag wederom over, helaas dan is het 2 keer toch overgemaakt, krijg je je na 1 telefoontje dezelfde dag het geld wat te veel is weer teruggeboekt

Werkte goed

Vroeg me wel even af of dat nu snel zou gaan, maar het werkte prima

vlotte levering

Duidelijke site, snelle afhandeling en vlotte levering.

TopShoe is Top

Bij TopShoe heb je een enorme keus uit allerlei merken en prijsklassen. Snelle levering en nette reourafhandeling zijn ook pluspunten.

Heel veel keus in schoenen.

Handige website, heel veel keus in schoenen. Een super snelle levering en een goede afhandeling bij retourneren.

Snelle service! Fijne schoenen en filter voor uitneembaar voetbed heel fijn!

Ik had sneakers besteld, waar blijkbaar al opgelopen was, terug gestuurd en er werd toch 2,95 retourkosten berekend. Mail gestuurd dat ik dit niet correct vond omdat het gedragen schoenen waren en ook netjes een excuses terug ontvangen en ik hoef de 2,95 niet te betalen. Al met al goede ervaring

Snelle levering/snelle retour boeking.

Snel ontvangen

Heel veel keus, goede service, snel en makkelijk

Product is prima

Snelle levering, prima schoenen

Snelle levering, prima schoenen

Ruim aanbod, snelle levering.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein