Fijn om online te kunnen shoppen in stenen winkels. Snelle correcte levering.

Vriendelijke dienstverlening

Het zou fijn zijn als op de website een duidelijke maattabel zou staan (incl. centimeters). Nu had ik een te grote maat besteld. Gelukkig ging het omruilen voor kleinere maat soepel, maar het vergt tijd en onnodige CO2 uitstoot

Als je zelf niet kunt winkelen is dit de oplossing

goede en snelle service.

Het is de eerste keer dat ik bij TopShoe.nl een bestelling heb geplaatst en het is mij prima bevallen.

geweldig

op tijd aangekomen,en een prima product

De naam zegt het al topShoe

Snelle levering en goede service

Eerste keer besteld en super tevreden

Heel tevreden

Eerste keer bij TopShoe.nl besteld, alles snel en prima geleverd

Gewoon Super

Snelle levering , Goeie service en super blij met mijn sandalen. Een aanrader om te bestellen

Fijne service

Prettige website en verzorgd retourbeleid

Kon deze schoenen in de winkel niet kopen ,bij jullie gelukkig wel Top !!!

Aangezien ik niet in alle schoenen kan lopen ,en ik wist van deze dat ik hier wel in kon lopen ,want ik heb de zwarte variant ook ,was ik erg teleurgesteld gesteld ,maar dat is dankzij mijn dochter opgelost prima geregeld en een snelle levering ,Heb helaas geen track en trace nr ontvangen zodat ik het kon volgen ,maar is allemaal goed genomen .

Kan geen ster in de min geven jammer. Slecht

Schoenen besteld&betaald Bevestiging gekregen Week later nog niks gehoord, dus gebeld.. Niet leverbaar. Zeer slecht&beschamend naar klant toe dus, koop hier nooit meer iets.

Top kwaliteit schoenen

Altijd ruime keus zelfs in mijn moeilijke maat en snelle levering. Heel erg tevreden!

Matig

Verzending duurt te lang

Vlotte levering en ook vlotte afhandeling van retour .

Veel keuze, snelle verzending

Fijne webshop met veel keuze. Snelle verzending en afhandeling van aankoop en of eventuele retouren. Top webwinkel!

Snelle levering,solide verpakt en juiste formulieren igv retourneren

Twee weken geleden kinderschoenen besteld, maar nog steeds niets ontvangen!

Twee weken geleden heb ik een paar kinderschoenen besteld, maar er is nog altijd geen zicht op leveringsdatum. Pakketje zou bij PostNL zijn blijven hangen. Topshoe geeft aan een onderzoek bij PostNL te hebben ingezet. Ik krijg geen enkele indicatie hoe lang dit duurt. Ik stelde voor dat ze een nieuw paar schoenen opsturen. Mocht ik alsnog het eerste pakketje ontvangen, kan ik deze retourneren. Maar dat is niet mogelijk heeft topshoes aan. Ook kan ik mijn geld niet terug krijgen.

Goed bereikbaar. Oplossingsrichtingen. Snelle levering

uitstekend

goede informatie om een juiste keus te maken (lengte- en breedtematen), bestelproces duidelijk, levering was snel.

Mijn schoenen zijn snel bezorgd ,super blij met mijn schoen

Goede service, snelle levering

Snelle levering en goed op de hoogte gehouden met je bestelling

Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling

Prima, alles verliep zoals beloofd!

Netjes ontvangen de derde dag. Ik had een maat te groot besteld en retour gestuurd. De winkelier heeft deze omgeruild en ook deze ontving ik 3 dagen later.

Kinderschoenen van hoge kwaliteit en snelle levering

Mijn zoontje heeft smalle voeten. Op deze website kun je schoenen filteren op basis van voetbreedte. Het enige nadeel zeer hoge prijzen en daarom 4 sterren

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein