Prima !

Uitstekend snel bezorgd!

Gewoon perfect

Supersnel, zeer tevreden

Toppie!

Altijd goede service en mooie kwaliteit. Vr.Gr.A.Sanders

Snelle correcte bezorging

Fijne overzichtelijke website. Binnen no time mijn X sensible schoenen ontvangen!

De bestelling is nog niet eens door een winkel aangenomen. Zeeeeer slecht helaas.

Zeer slecht.

Zoals verwacht mag worden. Correct

Conform afspraak

prima geregeld

nette schoenen nette prijs..

Snel geleverd, goed verpakt en belangrijkste schoenen waren precies zoals ze moeten zijn!

Prima, correcte info en levering

Correct

Snelle levering en goede kwaliteit schoenen!

Snelle levering en goede kwaliteit schoenen.

geweldig

Goede snelle levering. Veel keuze.

Ge woon top

Snel en goedkoo0

De schoenen waren een dag later al bezorgd.

Het is zeker niet voor 17.00 uur besteld volgende dag in huis.

Wordt niet dezelfde dag verstuurd zoals gezegd, daardoor niet op tijd binnen voor vakantie. Jammer!

Zeer tevreden!

Goede overzichtelijke site. Snel geleverd in de goede maat. Wij zijn gewoon heel tevreden!

Snelle nette levering en goede service!

De levering is altijd binnen een paar dagen en zit goed ingepakt. Dit keer heb ik 1 van de 2 paar retour gestuurd en ik had vanaf het moment van versturen binnen 3 dagen mijn geld terug. Dat is echt supersnel!

Perfecte site!

Zeer snelle verzending en keurige afhandeling van (helaas) mijn retour...

Snelle verzending

Snelle verzending, trackingcode gekregen. Helaas stelden de schoenen zelf heel weinig boor. Dat had ik niet verwacht van bommel.. dus retourkosten moeten betalen. Het is als je iets heel specifieks weet en je maat goed weet een prima site.

Snel en een goed product

Al diverse malen bij Topshoe besteld en nog nooit wat terug hoeven sturen. De schoenen worden altijd snel bezorgd. Ook de site is duidelijk en gebruiksvriendelijk.

prima levering

Schoenen besteld en keurig afgeleverd. Tevreden over de schoenen.

Alles snel en goed uitgevoerd.

Het bestellen gaat eenvoudig en de schoenen worden meteen gezonden.

Plezierige ervaring!

Makkelijk bestellen en snel bezorgd.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein