Goede webwinkel

Gelukkig het laatste paar wat ik zocht. Keurig volgens afspraak geleverd, helemaal tevreden.

Slechte bezorging

Geen track en tracé code ontvangen. Pakket lag zonder aankondiging op de stoep voor het huis. Voor een ieder die langs loopt zo mee te nemen. Reactie van TopShoe, tja we hebben meer klachten gehad maar daar kunnen wij niks aan doen dat ligt bij PostNL en daar zou ik dan de klacht volgens hun moeten indienen. Maar ja hoe kan ik een klacht indienen zonder code? En dan nog zet die waarschuwing op jullie site zodat mensen daar rekening mee kunnen houden..

Breedtemaat

Breedtemaat enkellaarzen besteld, maar kwam niet overeen met de maat Viel erg smal uit

Top bedrijf! Snelle leveringen en goede service.

Ik heb erg moeilijke voeten en al heel veel verschillende schoenen besteld maar daardoor ook terug moeten sturen. Dit is geen enkel probleem en dat waardeer ik erg. De schoenen die ik uiteindelijk kon houden zijn allen erg naar wens. Alles is altijd keurig verpakt en retourneren is heel gemakkelijk.

Snelle en correcte levering

Een perfecte en snelle dienstverlening.

Mijn ervaring is slecht.

Ik had schoenen uitgezocht die afgeprijsd waren. De volgende dag kreeg ik een mail dat ze niet geleverd konden worden. Wat was ik verbaasd dat ze daarna weer voor de volle prijs op de website staan! Gebeld met Topshoe. Ik zou er een mail over krijgen. Niets meer gehoord. Heb zelf nog een mail gestuurd. Geen reactie meer! Het enige positieve is; dat ik wel het geld teruggekregen heb.

Snelle levering en goede service

ondanks grote schrik supertevreden!!

Na het lezen van de ervaringen van andere personen had ik schrik maar alles is vlekkeloos verlopen ! Merciekes

Gewoon goed en snel

diverse keren wat besteld via Top shoe, en de service is altijd snel en correct

Schoenen prima, service niet tevreden

Informatie over schoenmaat was lastig te krijgen. Niet te vinden op site. Chat werkt niet goed. Gebeld en weinig begrip, niet verder geholpen. Mijn schoenen met wijdtemaat vind ik niet terug bij wijdte schoenen maar ze zijn er wel. Bij instappers maar daar staat geen wijdtemaat bij. Ook vind ik 14 dgn bedenk tijd erg kort. Uiteindelijk heb ik nu prima schoenen, eind goed al goed. Maar de loop hierna toe was niet prettig

Als vanouds goed

Ik heb de volgende dag de bestelling ontvangen en goed verpakt, als vanouds. De schoenen voldoen aan de verwachting en de pasvorm is prima.

Netjes verpakt, snelle levering, achteraf betalen

Goede ervaringen met dit bedrijf

Het is vlug en goed bezorgd

Bevalt goed en de schoenen zijn prima.

Volgens verwachting

Mooie schoenen, keurig geleverd

Tot nu toe altijd met tevredenheid besteld

geweldig !

Snelle correcte levering

Top snel, goede return

Geweldig!

Heel veel keuze in diverse merkschoenen. Snel geleverd en goed verpakt. Na retourzending was het geld binnen 2 dagen op de rekening. TOP service!

Prima !!

Prima !!

Ik loop weg met Topshoe!

Betrouwbaar, snelle levering, makkelijk retour, correcte afhandeling en terugbetaling. Kortom erg plezierig zaken doen!!!

Uitstekend.

Snelle levering en ook retour is heel snel en netjes afgehandeld.

Snelle levering maar ook bij retour snel de betaling retour, Top!

Snelle levering, mooie schoenen.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein