Snelle levering, mooie schoenen.

Alleen maar goede ervaring

Ik heb hier al een aantal keer besteld en ook wel eens wat retour gestuurd en het hele proces verloopt soepel en netjes. Het retourbedrag stond ook heel snel weer op mijn rekening. Dus niets dan lof en een aanrader om hier wat te bestellen.

Bestelling niet op voorraad

Besteld, betaald en niet te leveren....

vlotte levering

De schoenen die ik bestelde werden vlot geleverd, alleen spijtig dat ik niet wist wanneer het pakketje zou toekomen, aangezien ik geen track and trace kreeg. Dat is heel vervelend als je gaat werken.

Topervaring

Fijne website, op woensdag besteld, vrijdag al in huis. Helaas te klein dus retour gestuurd diezelfde vrijdag. Zaterdag al bericht dat het ontvangen was en maandag mijn geld al teruggestort, dat is nog eens service!

Top geregeld

Matig

Ik heb de verkeerde kleur schoenen gehad.

Snelle en correcte levering

Schoenen kwamen de volgende dag netjes verpakt aan.

Parfait

Très bien et très bon service après vente continué.

Nog niet ontvangen

Nog steeds niet ontvangen en afterpay zegt wel dat ik ze bijna moet betalen.

Prima webshop

Al meerdere bestellingen geplaatst, wordt altijd snel geleverd op een postnl punt.

Correcte levering, duurt iets langer

Leuke aanbieding, de schoenen zijn correct geleverd. Jammer dat je niet op de hoogte gehouden wordt over de levering, anders was het cijfer een 10 geweest. Het geeft niet om een paar dagen te wachten als je dit van te voren weet.

Het is prima

top sercice

top schonen snel srvice

vlotte verzending en afhandeling.

3 paar schoenen besteld en 1 paar retour. Blij met de vlotte service en makkelijke afhandeling van de retour. Volgende x weer bij Topshoe.nl bestellen.

Blij, dat ik hier de schoenen vond, die ik zocht.

Schoenen staan wel op de site maar zijn niet leverbaar

Schoenen besteld, mail gehad: niet in huis maar schoenenen blijven toch al een maand op de website staan als bestelbaar. Heel frustrerend, ook geen telefoontje of iets. Gewoon steeds zonder overleg je bestelde schoenen annuleren maar ze niet van de website afhalen.

Prima !!! Snel en Goed materiaal, fijne zaak.

Heb ik er boven gedaan

Snelle levering en terugbetaling

Schoenen besteld die niet waren wat ik ervan verwachtte Teruggestuurd en snel het geld weer terug ontvangen. Prima service

Snelle afhandeling retour

Door misverstand verkeerde schoenen voor mijn moeder besteld. Retour ging heel soepel en terugbetaling heel snel.

Snelle levering alles goed gegaan

Alles prima gegaan

Prima niets op aan te merken

Eerste ervaring was top

Allesbehalve tevreden.

Ik heb wel betaald maar nog geen schoenen. Het eerste paar had te hoge hakken. Was op foto dezelfde schoen dus niet te zien dat de hakken hoger waren. Wacht nu op derde paar. Hevraagd werd €10,00 ectra te betalen voor terugsturen en gratis was het ook al niet. Van Frayenhove doet wel mieite me te helpen maar duudt te lang. Ik vind het al met al teveel gedoe.

zeer aangenaam

snele levering en prijs kwaliteit

Overzichtelijk en snelle levering

Buizerdlaan 6