Duidelijke beschrijving en snelle reacties vanuit de klantenservice.

Helaas waren de schoentjes te klein en heb ik ze moeten retourneren. Goede uitleg op de site en snelle reacties via de mail.

Snelle, nette levering

Overzichtelijke webshop en snelle levering

Ik heb hier 4 jaar geleden ook schoenen gekocht en kon me dat nog goed herinneren; een goede, overzichtelijke webshop, correcte afhandeling en snelle levering. En dat was bij mijn bestelling onlangs evenzo, stabiele organisatie dus en dat beloon ik graag met een bestelling.

volgende dag al in huis

Prima afhandeling super

Zeker een aanrader

Keer op keer in 1 woord geweldig goed !

Voorlopig kan ik niet anders zeggen dat het zaken doen met TOPSHOE een fijne bezigheid is.

dat alles goed verlopen is

Prima levering.

Bestelling van het begin tot het einde uitstekend verlopen. Snel geleverd, goed verpakt. Mijn complimenten.

Een supershop, waar ik met mijn lastige voeten tot een prima aankoop kon komen.

Een heel handige website die alle opties heeft om tot een keuze te kunnen komen. De verzending van de twee paar schoenen die ik kocht was supersnel; ze werden een dagje later al bezorgd. Ook de inname van het ene teruggestuurde paar liep gesmeerd. Over het andere paar kon ik bij de fysieke winkel wat vragen stelen die naar mijn tevredenheid beantwoord werden. De mogelijkheid om via Riverty te betalen spreekt me ook erg aan. Al met al ben ik positief verrast en erg enthousiast over Topshoe.

Supersnel binnen

Mijn schoenen werden zeer snel geleverd en zijn precies wat ik verwachtte.

Prima.

Goed initiatief om met zoveel schoenwinkels samen te werken. Bestelling was binnen enkele dagen geleverd

Top ervaring

Levert snel. Maar helaas moeten retourneren. Maar dat ging heel gemakkelijk.

Goede en snelle service

Betrouwbaar bedrijf , die goede en snelle service biedt. Zeer groot assortiment.

Snelle verzending!

Top! Kosteloze snelle verzending en retourneren.

Slecht!

7 Februari heb ik 1 paar schoenen besteld bij Topshoe en betaald. Dezelfde dag kreeg ik een mailtje waarin gezegd werd, dat de bestelde schoenen helaas niet meer in voorraad waren en dat ik binnen 5 werkdagen mijn geld weer teruggestort zou krijgen. Vrijdag de 14e heb ik contact gehad met de klantenservice om te laten weten dat ik mijn geld nog niet ontvangen had. Antwoord: De automatische creditering van het aankoopbedrag heeft vanwege technische redenen niet plaatsgevonden. Wij hebben de creditering direct handmatig uitgevoerd. Alles is op dit moment in goede orde verwerkt. Ik heb mijn geld nu nog niet. Als het een retour mijnerzijds zou betreffen kan ik me er iets bij voorstellen. Maar Topshoe heeft zelf de order geannuleerd.

Top service.

Bestelling snel en correct ontvangen, goed verpakt.

Snel verzonden, mooie schoenen

Snel verzonden en mooie schoenen

Supersnel en exact volgens de e-mails die we kregen.Top!!!

De schoenmaat die ik bestelde was bij ons nergens te verkrijgen tot mijn zoon jullie aanraadde. En met succes!!!!!! Dirk

Goede communicatie en service.

TOP

Snel gekocht, snel mijn bestelling.

Alles zoals je mag verwachten

Fijne wandelschoenen; uiteraard ongedragen en onbeschadigd; zeer snel geleverd (eerstvolgende werkdag verstuurd en een dag later ontvangen); geleverd door een reeds lang bestaande schoenenzaak.

Supersnelle levering

Snelle levering en mooie schoenen

Prima selectie en snelle levering

Zoals beschreven snel en goed.

Zeer tevreden !

Correcte communicatie en snelle levering.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein