In de zak grzet geweest.

Fake!!! Het zijn geen schoenen van het merk Gabor terwijl ze wel het zo verkopen!

Fijn concept, prima service.

Snel geleverd en indien niet goed eenvoudig retour

Goede pasvorm mooi

Het hele plaatje is goed

Bijtijds bezorgd ,goed ingepakt. Alles is keurig geregeld

Meisje was super blij

Meisje was super blij met schoenen

Schoenen snel in huis. Genoeg tijd om na te denken of je ze wilt kopen. Achteraf betalen mogelijk.

Behulpzaam, vriendelijk en snel

Binnen een half uur nadat ik mijn bestelling had gedaan werd ik gebeld. De schoenen waren niet meer in de fabriek, maar nog wel in de winkel. Omdat ze gepast waren, zat er een klein krasje onder de zool, de man die mij belde wilde eerst met mij overleggen of dat geen probleem was. Dat vond ik heel netjes!

Slecht service

Ik heb nog geen 2e pakket ontvangen

Heel.goed,snelle bezorging

Niet leveren

Birckenstocks besteld. Zonder enige toelichting na 2 dagen bericht dat deze niet leverbaar zouden zijn. Een week later is hetzelfde model en maat nog steeds 'in de aanbieding' online vindbaar bij deze site. #zomoethetdusniet Ps. Persoonsgegevens moeten delen voor een review die ook prima anoniem kan is ook gewoon niet ok, bied mensen gewoon de optie aan om anoniem te reageren.

Hele goede service

Goede service en netjes afgehandeld

Prima site makkelijk bestellen en retour.

Vaak iets besteld en ben er erg tevreden over.

Soepel

Helaas paste de instappers niet, dus retour gedaan. En dit ging heel soepel, zo ook de terugstorting van mijn €

Altijd keuze uit de smalste schoenen

Ooit moest ik een hele winkel vol schoenen proberen, alle schoenen te wijd. Bij Topshoe kan ik de perfecte schoenen vinden en ze passen gewoon. Nette afhandeling en goede service, ik koop tegenwoordig al mijn schoenen via deze site.

Bestelling werd niet bezorgd op het adres maar moest worden opgehaaldsd

Duurde vrij lang voordat ik de bestelde schoenen ontving omdat ze opgehaald moesten worden ipv bezorgd werden op het opgegeven adres. Moest daar zelf achter komen.

Gewoon goed

Wat besteld was duidelijk inclusief de bezorgind

Schoenen de vorige dag besteld,de volgende dag in huis.

Prima ervaring

Veel keus, snelle levering en snelle retour verwerking

Heel snel en goed. En goede afhandeling

Not impressed

The shoes ordered were a pair of wonderful white ECCO sandals. While received them it was clear that the shoes have been worn. It was disappointing to receive worn shoes as new. I've sent the shoes back. I have not received a refund yet. It has been a week.

Goed geholpen

Alles naar wens verlopen. Had een paar dagen moeite met levering van de post nl, maar dat is uiteindelijk goed gegaan. Mw van Esch

Top ervaring

Makkelijk bestelen, goede betalingsopties, snelle levering en makkelijk retour. Alles in orde!

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein