Makkelijk te vinden en snelle levering. Ik zoek gedetailleerd op merk en type.

Snelle levering, duidelijke website

Service is top!

Kipling kindersandalen waren snel bezorgd en bij een ontbrak er een sleutelhanger die je er altijd bij krijgt. Mijn andere dochter vond dat heel jammer en heb ik een mail gestuurd. Die werd zonder problemen nagestuurd.

Goed en snel

Binnen 2 dagen waren mijn besteld schoenen geleverd. Maten passen en prima kwaliteit.

Een teleurstelling

Mijn bestelling is geannuleerd. Heb wel mijn geld na een paar dagen terug gekregen.

Prima en snel

Laarsjes helemaal naar mijn zin. Prima kwalieit. Snelle levering

Slecht

Schoenen besteld, maar na een week nog geen reactie, blijkt het een onpaar te zijn. Maar men verteld dit iet aan mij. En maar wachten.

Snelle netjes verpakte levering

Duidelijke retour service mocht dit van toepassing zijn,

TopShoe had wat ik zocht, de schoenen besteld en netjes op tijd geleverd.

Ik.ben erg blij met het aanbod op de site. Ik heb een smalle voet en heb hier in een keer een schoen in de goede pasvorm en kleur gevonden. Verzenden gaat vlot.

Snel, correct en top leverancier.

Altijd prima geregeld

Snel en nette afhandeling! Fijn bedrijf..

Netjes ingepakt snelle levering!

Super snelle levering

Super snelle levering. Duidelijk overzicht van mailtjes van de bestellingen

Snelle levering en prima service

Snelle levering en bij een niet op voorraad zijnd artikel meteen een creditnota toegestuurd gekregen

Zeer tevreden!

Klopt vandaag besteld! Morgen in huis!

Prima koop

Een leuke prijs betaalt voor een topmerk schoen.

Supersnelle levering, artikelen helaas retour moeten doen, daarna ook snel geld terug.

Snelle en goede service

De bestelde schoenen werden heel snel bezorgd. Helaas waren ze te klein, maar het retourneren leverde geen problemen op en ik kreeg prompt het aankoopbedrag terug. Prima service!

Snelle ,goede service

Goed!!

Goed verpakt

Mooie schoen . Fijne pasvorm

Jammer

Jammer dat de Xsensinble schoenen , die ik via de webshop besteld heb, niet leverbaar bleken !

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein