Snel, goed en voordelig

Snelle levering op het juiste adres. Goede kwaliteit/prijsverhouding.

Snel geleverd en de schoenen zijn perfect

Topschoenen besteld en geleverd gekregen !

Top shoe is een aanrader! Al vaker schoenen besteld en ga ik zeker weer doen !

Snelle bezorging en veel keus

Ik heb verminderde mobiliteit (vooral moeite met bukken) en ben verrast door de hoeveelheid keus bij TopShoe en het gemak van bestellen. Echt aan te raden! Voor speciale schoenen moet u hier zijn.

Goed en goedkoop

Ik heb 2 paar schoenen met flinke korting gekocht. Levering was prima. Het zou wel fijn geweest zijn om van het verloop van levering op de hoogte gehouden te worden. Anders was het 10 sterren geweest.

gewoon geweldig

Goede ervaring opgedaan , volgende keer weer.

Ben erg tevreden over het product en de snelle levering!

Snel geleverd. Veel keus voor kwaliteit-schoenen!

Duidelijk en netjes en op tijd geleverd

Netjes verpakt en binnen 3 dagen in huis

Snelle levering, ruime keuze

Er is veel keuze op topshoe en schoenen worden vanuit een schoenenwinkel best snel verzonden. Ik ben tevreden met mijn schoenen!

Betrouwbaar bedrijf

Schoenen komen keurig aan en snel reactie bij eventueel retour

super

ik had mijn bestelling heel snel en had mijn betaling zo gedaan het fijnste was dat ik een berichtje kreeg dat ze mijn betaling hadden ontvangen en dat vindt ik super

Op het moment het voordeel van de twijfel

Ik kan er nog niets over schrijven aangezien ik al 2 weken wacht op mn schoenen. Ook geen enkel bericht over verlate levering.

goed georganiseerd

correcte levering topper

Artikel niet beschikbaar

Schoenen bleken helaas toch niet beschikbaar. Kreeg hier snel bericht over en geld werd vlot netjes teruggestort. Website is echter nog steeds niet aangepast, artikel staat nog steeds op de site

Supersnelle verzending

Heel fijn! leuke prijs voor mooie schoenen en super snel verzonden

Snelle levering, betrouwbaar.

Precies dat wat ik hoopte, geen loze beloftes

Nog wachtend op een terugbetaling van een terugzending.

Ik kreeg vlot, snel mijn pakket van 2 paar schoenen met verschillende maat toegestuurd. 1 paar heb ik behouden, 1 paar teruggestuurd. Omdat ik in Belgie woon had ik geen retourticket. Ik stuurde mijn pakket in originele verpakking naar Buizerdlaan Nieuwegein. Ik wacht nu nog op de terugbetaling. Het is dus nu nog moeilijk om een score te geven. ;) mvg - Marleen Aendekerk

Volledig tevreden

Aan mijn verwachting voldaan en vlot en goed ontvangen

Op zich goed gekomen maar geen bezorging info ontvangen.

Ik kreeg een mail dat m’n bestelling gevonden was en dat ,zodra het verstuurd zou worden ik een mail zou krijgen wanneer ik de bestelling kon verwachten. Geen enkele mail meer ontvangen en opeens lag het pakje bij de buren. Ik vind wel dat jullie moeten doen wat jullie beloven. Ook al is het goed gekomen.

Snel levering en mooie schoenen

Soms zie je op een site prachtige schoenen en bij levering thuis is het teleurstellend, maar deze schoenen zijn perfect

goed verpakt , en de aankoop perfect in orde

niets op aan te merken

Snel en goed

Snel en correct ontvangen het gewenste artikel (schoenen)

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein