Heel snelle levering, perfecte pasvorm.

Mooie Durea boots, hele scherpe prijs

Op de website van topshoe zag ik mooie veterboots in de aanbieding voor €169. De normale prijs is €230. Wel bijzonder is dat ik de schoenen geleverd kreeg van een schoenenwinkel in Rotterdam. Op de website van die schoenenwinkel was de prijs gewoon nog 230. Ik ben er natuurlijk reuze blij mee maar hoe dit nu precies kan snap ik niet. Wat een groot prijsverschil!

Super snelle levering goede communicatie betreffende de levering.

goed en op tijd bezorgd

xx

topservice, top aanbod, top prijzen

topservice, top aanbod, top prijzen

jullie zijn net en correct

net en correct

Retour netjes verwerkt

Helaas pasten de bestelde schoenen niet. Ik heb netjes mijn geld retour gekregen.

Snelle correcte levering

Goede sandaal, goede maat, mooie prijs

Slechte ervaring mee opgedaan

Schoenen besteld voor lage prijs. Kreeg na 2 dagen bericht dat deze niet meer op voorraad waren in de bestelde maat. Echter waren de schoenen in diezelfde maat wel nog te bestellen online maar dan voor veel hogere prijs.

Prims

Goede communicatie en levering

Kreeg de schoenen snel toegestuurd. Kreeg mn geld ook snel terug toen ik ze retourneerde omdat ze niet pasten. Wat ik wel vreemd vond, was dat de sticker in de schoen 10 euro minder aangaf dan dat ik ervoor betaald had online.

Prima site leuke kortingen.

Ik ben heel blij met mijn schoenen. Het was een mooie korting.

Duidelijke website, veel keus, prachtige sneakers gekocht die heel snel bezorgd werden. Helaas toch terug moeten sturen omdat ze te groot waren, maar ook het retourneren werd snel afgehandeld.

Gematigd positief

Ik moest eerst na 1 week maar eens gaan bellen omdat er geen melding kwam dat de schoenen onderweg waren. Toen ik eenmaal gebeld had werd er wel direct actie ondernomen. Zeer fijn dat er een telefoonnummer vermeld wordt van een klantenservice waar je terecht kunt.

Goed bedrijf

Ik bestelde extra brede schoenen. Binnen 3 of 4 dagen had ik mooie goede brede schoenen in huis. Voor een goede prijs.

Snel en juist

Omdat de schoenen lastiger te krijgen waren ben ik bij topshoe gaan shoppen. Snel de juiste schoenen kunnen kopen. Top

Keurig en snel

Snelle en correcte levering. Met zorg verpakt!

perfect

zeer goed snelle levering en mooie schoenen

Bestelling snel geleverd, houden zich aan afspraak

snelle levering en prettig online winkelen

makkelijk zoeken op de site, veel keus.

Best goed en snel verzonden.

Schoenen van leer moeten wel ingelopen worden, je hebt er een week last van. Vooral zere hielen.

Prima ervaring

Hardloopschoenen werden met 2 dagen geleverd, wel zonder bericht maar dat mag de pret niet drukken

Goed, geen klachten!

Snelle levering Mooie sale aanbiedingen Erg tevreden. Een aanrader

Een prima overzicht op de website.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein