De schoenen werden niet geleverd door post.nl. elke dag werden ze weer door gezet naar de volgende dag. Na anderhalve week belde ik naar top shoe die een onderzoek instelde. Binnen 2 dagen kon ik mijn schoenen ophalen op een verzamelpunt van post. Nl. Dikke onvoldoende voor post.nl en top gedaan van top shoe

Mijn bestelling was een dag later goed verpakt aangeboden. Top service.

Geen klachten. Snel in huis. Ruilen ging ook prima. Geen negatieve opmerkingen verder.

Het bestellen gaat lekker snel! Ook het bezorgen ging goed! Meer heb ik niet te vermelden. Laarsjes van Waldlaufer zitten heerlijk!

Had geen ervaring hier mee. Maar vlotte bezorging

Slechte service vanwege Post Nl

Ik heb de pantoffels nog steeds niet in mijn bezit. Ik werk en ben dus overdag weg met de wagen. Mijn man daarentegen werkt alle dagen thuis. Niets makkelijker dus dan thuis te laten leveren. Helaas doet PostNL zelfs de moeite niet meer om langs te komen en leveren zij gewoon alles in een afhaalpunt dat echt niet bij de deur ligt. Het is heel druk op het werk nu en ik doe alle dagen overuren waardoor ik daar niet geraak. Ik bestel nooit meer bij een bedrijf als er geleverd wordt door PostNL. Dit is gewoon géén service.

Zeer snelle bezorging. Goed product

Goede klantenservice

Groot assortiment

Groot assortiment, duidelijke site.

Zeer snelle en goede levering Heel blij mee

Goede communicatie en een zeer correcte afhandeling

Snelle levering etc

Ook na terug sturen snelle reactie dat de schoenen terug waren. Alleen nog in afwachting van het terug te ontvangen bedrag.

snel en goed

Snelle levering, gemakkelijk te bestellen en betalen. Fijn om passende schoenen bij TopShoe te kopen.

snel en goed

Mooi schoentje!

Past prima. Fijn dat de schoenen in de aanbieding waren.

Helemaal prima!

Gewenste schoenen waren bij een top shoe zaak te vindej in de door mij gewenste maat en kleur. Besteld en levering was supersnel. Ben heel blij met de schoenen!

Helemaal prima!

Slecht

Heb andere schoenen gekregen die ik niet heb besteld. Deze stonden er ook niet op, dus vind ik heel vreemd. Lijkt wel als jullie ze niet hebben gewoon .maar iets anders opsturen. Jammer maar ik bestel niks meer bij jullie.

Slecht

De bezorging wad snel de afgehandelde retour snel behandeld.

Super snel toppie

Fijn dat als je iets gezien hebt, het bij jullie te vinden is en dan zo lokaal mogelijk…

Ik had geen bericht gehad van de betreffende schoenenwinkel en kreeg ineens een melding van post.nl dat er een pakket bezorgd zou worden van een voor mij onbekend bedrijf. Dacht even dat het niet klopte, maar het bleken de bestelde schoenen te zijn. Blij mee!

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein