Na besteld te hebben gad ik na 2 dagen mijn bestelling al in huis. Netjes verpakt.

goede service

fijn

Goed en snelle levering

Goed bevallen, snelle levering en alles keurig verpakt. Geen op of aanmerkingen

geweldig

site werkt goed, snel bestellen, en ook nog snel leveren, mooie Rieker laarsjes ontvangen

Supersnelle levering

Supersnelle levering en netjes verpakt.

Supersnelle levering en goed verzorgd!

Tevreden.

Vlotte afhandeling

Goed overzicht wat er te koop is!

Ik ben tevreden.

Het ging wat moeizaam met de bezorging maar dat kun je verwachten in deze drukke tijd. Voortaan zal ik bezorging bij een afhaalpunt laten doen. Dan hoef ik er niet voor thuis te blijven.

Snelle levering en product volledig naar wens

Snelle levering voor een prima prijs!!

Via internet besteld en bovendien was de prijs erg aantrekkelijk dus maar direct besteld en 2 dagen later al binnen!!

Nog nooit zo snel het pakketje gekregen binnen 1 dag

Super snel in huis

een goed gevoel

goede tel. bereikbaarheid, kennis van zaken, vriendelijk nette verzending

Goede service!

Heel vriendelijk personeel bij de klantenservice

Snelle en nette levering. En retour is zeer goed geregeld. Met nieuwe artikel zeer tevreden.

Snelle en artikel keurig ingepakt. De retour zending is geen omkijken naar. Super goed geregeld. Nieuw artikel goede kwaliteit. Zeer tevreden klant.

Snelle levering, helaas bleken de schoenen niet naar m'n zin te zijn. Retourneren ging makkelijk met de bijgevoegde adres sticker. Al snel stond het bedrag weer op m'n rekening.

Ruime keuze en super service

De website heeft ruime keuze aan schoenen voor de bredere voet. Ik als klant vind het prettig dat ik een ruime keuze heb met de wat hippere schoen, geen oubollige stappers! Topshoe levert snel je producten en het gratis retourneren is erg prettig om zo verschillende opties te kunnen passen thuis en je keuze te maken.

Snel en duidelijk.Zeer tevreden

Klant vriendelijk .goede verpakking zorgvuldig, Zeer tevreden klant

Gewoon goed

Grote keuze. Snel bezorgd.

Supersnelle service

Heel goede service, snelle bezorging. Duidelijke informatie bij evt ruiling.

Prima! Snelle levering en leuk assortiment!

Fijne shop om iets bij te bestellen! Dik tevreden!

Een heel goede ervaring

Keurige levering en afwikkeling van het retour gestuurde. Jammer dat de bezorger zonder de dag en tijd van bezorgen te melden, het pakje op de stoep in de regen had gelegd. Het was gelukkig keurig ingepakt.

Prima levering

Goede ervaring met TopShoe

Snelle levering. Keurig verpakt en fijn achteraf kunnen betalen.

Ondanks verkeerde levering complimenten voor klantenservice

Ik bestelde een paar schoenen via topshoe.nl. De winkel die de zending verstuurd had bleek het verkeerde pakket in mijn adressering gestopt te hebben. Direct contact opgenomen en op advies terug gestuurd. Hoorde verder niets, maar na een herinnering per mail, kreeg ik direct van klantenservice een bericht dat zij er achteraan zouden gaan. Na 3 dagen werd ik gebeld door Topshoe klantenservice met de vraag of ik de schoenen nog wilde ontvangen omdat ik misschien al wat anders had besteld. Ik wilde ze nog wel ontvangen en direct de volgende dag de juiste zending ontvangen. Dank daarvoor.

Uitstekende service, goede website en op tijd geleverd.

Dik tevreden. Aan de verwachtingen wordt voldaan: keurig verpakt, op tijd bezorgd, en duidelijke informatie.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein