Goede en no-nonsense financiele berichtgeving

Zeer vriendelijke mensen met begrip voor individuele omstandigheden. Uitstekende krant zonder sensatie.

snel en correct antwoord.

Op de vraagen wordt snel en op een goede manier het juiste antwoord geformuleerd.

Duidelijke opsomming rente tarieven etc.

Nog geen persoonlijke ervaring

Overzichtelijk en volledig

Handige website. To-the-point. Rentes vergelijken van alle financiële producten.

Overzichtelijke site

Goed overzicht van rentes voor hypotheken, lenen en sparen.

Snelle reaktie en soepele gespreksafspraak.

Snel,comptent,informatief.

Duidelijke berichtgeving

Duidelijke berichtgeving

Snel en accuraat een reactie op vragen.

Positief, netjes en voorkomend luisterend naar de vragen en wensen. Meedenkend aan oplossingen.

deskundige en snelle hulp

Snelle reactie op mijn vraag en daarna adequate doorverwijzing naar een adviseur in mijn woonomgeving. Donderdag heb ik daar een afspraak. Krijno Horlings

Zeer duidelijke info, overzichtelijke rentetarieven, geen storende reclame in mail, prima!

Zeer duidelijke informatie, kort en bondig, overzichtelijke rentetarieven van leningen, prima! Ook belangrijk: geen storende reclame in de mail!

Biedt geen toegevoegde waarde

Biedt geen meerwaarde tov een offline adviseur.

Overzichtelijk, informatief en snelle opvolging van ingevulde contactverzoek.

Overzichtelijk, informatief en snelle opvolging van ingevulde contactverzoek.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie

ik wilde alleen oriënteren en ben nog in overleg met mijn eigen bank over een nieuwe hypotheek; op de site was niet duidelijk dat ik een aanvraag deed via uw bedrijf; ik was in de veronderstelling dat ik informatie kreeg over de mogelijkheden bij ING

Pluspunten

serieuze leads.

Meer doorvragen op de klantwens/aanleiding en op huidige hypotheek.

Pluspunten

zeer goed gehandeld , werd terug gebeld ,en werd zeer goed voorgelicht .

perfect gehandeld .

Pluspunten

Kort en bondig. Gewone mensen taal.

Pluspunten

Geen contact gehad.

N.v.t. onderzoek naar haalbaarheid van een hypotheek is gesloten.

Pluspunten

veel aanbieders, ruime keuze

ziet er rommelig uit, te druk voor op 1 pagina

Pluspunten

telefonisch contact gehad en daar duidelijk en eerlijk advies gekregen. Zal uw onderneming aanprijzen bij familie en kennissen.

snelle reactie na bericht achterlaten op de site.

Pluspunten

zeer goed.

geen,zo doorgaan

Pluspunten

Alleen een telefonisch gesprek gehad, en dat was zeer aangenaam en informatief. Duidelijk iemand met kennis van zaken.

Pluspunten

Altijd goede informatie over financiële zaken.

Een uitgebreide berekening tool voor hypotheek zou een aanvulling zijn.

Pluspunten

Onderdeel van FX is Woonhuis Financien. Ze konden me na een uitgebreid telefoongesprek niet zelf helpen, maar wel doorverwijzen naar een con-culega die wel van dienst zou kunnen zijn. Dat vind ik echt top!

Pluspunten

Na uitgebreid telefonisch contact kon het contact me niet zelf verder helpen, maar kon wel doorverwijzen naar een ander. Dat is klasse!

na invullen website werd ik de volgende dag direct gebeld en zou maandag teruggebeld worden; dat werd een dag later.

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

040 23 10 654

Over FX.nl

Er is altijd wel een manier om te besparen op jouw financiële producten. Vergelijk eenvoudig hypotheken, sparen, lenen en beleggen. Op FX.nl laten we alle opties zien, zodat jij de beste kunt kiezen. Vrij vergelijken noemen we dat. FX.nl is 100% onafhankelijk. We tonen de financiële producten van alle aanbieders en de goedkoopste staat bovenaan. Simpel toch? Heb je een mooie deal gevonden, dan kun je direct online een aanvraag starten. Besparen was nog nooit zo eenvoudig. Bij ons geen ingewikkelde keuzemenu’s, maar snel de beste deal voor jou. Daarnaast geven we bespaartips en mis je enkele aanbieding met onze nieuwsbrief. Op deze manier helpen we jaarlijks ruim 100.000 mensen met besparen.