Pluspunten

Snel afspraak geregeld en doorverwezen.

Kan nog geen goed oordeel geven nog te vroeg over het verloop ven de verdere procedure.

Pluspunten

veel informatie en mogelijkheden Snele reactie vanuit jullie zelf Overzichtelijk Nauwkeurig

Jullie klanten vragen om wel te reageren als een potentiele klant een offerte aanvraagt

Pluspunten

actuele info vllotte reactie

?

Pluspunten

Zeer handig om regelmatig op de hoogte te worden gebracht inzake gewijzigde hypotheekrentes. De informatie wordt dermate overzichtelijk gepresenteerd dat een korte blik reeds afdoende is om een overzicht te krijgen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed overzicht van de rentetarieven

Iets meer info over bijzondere situaties, condities bij sommige geldverstrekkers. Bijv. wel/geen overbruggingskrediet mogelijk. Of opslagpercentages voor veel voorkomende "gevallen".

Pluspunten

Vlotte en vriendelijke benadering. Heel behulpzaam.

Pluspunten

Duidelijk, overzichtelijk, prettig geschreven.

Als je een doorberekening vraagt, blijken de bomen toch een héél eind minder ver tot in de hemel te reiken dan in de tekst wordt gesuggereerd. Dat is jammer, want dan weet je nóg niet waar je aan toe bent.

Het is onduidelijk wanneer en voor welke situatie de rente percentages voor een hypotheek van toepassing zijn. Zo heb ik van de RABO bank begrepen, dat het vermeldde percentage ( 1,74 % voor 10 jaar) alleen voor starters is en niet voor het oversluiten van een hypotheek. Is zeer verwarrend.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel reageren, snel contact opnemen

Pluspunten

Goede en tijdige info over alle soort van leningen/hypotheken

Pluspunten

Goede afhandeling product

Pluspunten

Vlotte reactive. Hamza is een terzake kundig persoon, die zijn vak verstaat en maatwerk levert.

nog niet ontdekt

Pluspunten

Biedt inzicht in ontwikkelingen op het gebied van hypotheken en verzekeringen.

Pluspunten

Duidelijk en actueel!

Pluspunten

Pluspunten

Houden je op de hoogte over de rentes

Pluspunten

duidelijke info voor veranderingen,o.a. voor toekomst, rentestanden en rechten en plichten tov allerlei zaken over hypotheken schenkingen enz.

Pluspunten

Correct en nauwgezet. Info duidelijk en gestructureerd.

Pluspunten

info duidelijk, uitgebreid en geen overbodige berichten

Pluspunten

duidelijke uitleg en je wordt goed geadviseerd via de mail door medewerker ..

doorgaan zo ..

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goede potentie

euh, ... behoorlijk wat. Breng de informatie boodschap niet steeds hetzelfde in een ander schilletje / stukje tekst. - Wees geen Telegraaf met grote koppen en geen (nauwelijks) informatie. - E-mails zijn net advertenties van en net zo spannend als advertenties van begrafenisondernemers. Altijd hetzelfde en je gaat pas door klikken als je wat nodig hebt (ongeveer 1x in het leven) ;-) Hieronder is een goed voorbeeld van jullie beperkte visie "Welk onderdeel op de website gebruikt u:" U geeft hier niet eens de kans om meerdere onderdelen aan te klikken. *-*zucht*-* dan ga ik jullie toch voortaan maar voor 1 ding gebruiken ha ha ha Behoorlijk veel te beoordelen slechts door jullie goede potentie 2 sterren immers een begrafenisondernemer heb je uiteindelijk ook eens nodig

Pluspunten

helder en duidelijk. Goed begrijpbaar

Pluspunten

heel mooi dat jullie de rente standen doorgeven zijn de banken niet blij mee kan zo zien wie de goedkoopste is

gewoon zo door gaan

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

040 23 10 654

Over FX.nl

Er is altijd wel een manier om te besparen op jouw financiële producten. Vergelijk eenvoudig hypotheken, sparen, lenen en beleggen. Op FX.nl laten we alle opties zien, zodat jij de beste kunt kiezen. Vrij vergelijken noemen we dat. FX.nl is 100% onafhankelijk. We tonen de financiële producten van alle aanbieders en de goedkoopste staat bovenaan. Simpel toch? Heb je een mooie deal gevonden, dan kun je direct online een aanvraag starten. Besparen was nog nooit zo eenvoudig. Bij ons geen ingewikkelde keuzemenu’s, maar snel de beste deal voor jou. Daarnaast geven we bespaartips en mis je enkele aanbieding met onze nieuwsbrief. Op deze manier helpen we jaarlijks ruim 100.000 mensen met besparen.