vriendelijk en meedenkend

Inmiddels al een paar jaar klant, ze leveren snel en zijn ook aan de telefoon in staat mee te denken.

Snelle levering en product zoals omschreven

Webshop goed maar jullie koerier bagger!

Transmission maakt er een zooitje van. Ik bestel op tijd dat ik het op tijd binnen heb 1e keer van me bestelling zou komen tussen 12 en 15.00 om 16.300 nog geen transmission dus bellen naar transmission chauffeur staat met pech dus wordt morgen... volgende bestelling zou vrijdag komen stond er met smart op te wachten want er moesten 38 pakketten ingepakt worden en naar Frankrijk pakket is zoek geraakt bij transmission.... dus ik krijg boze mails uit Frankrijk. Nu zou het maandag dan komen moeten nu 2 pakketten zijn weer een mail van transmission 1 mail dat pakket vertraagd is en andere mail dat we vandaag bestelling krijgen..eerst zien dan geloven. Ik ga dus mijn verpakkingen ergens anders bestellen waar transmission niet voor rijd.. Mvg Raymond noordijk

Snel en naar verwachting

Snel en naar verwachting

Snelle levering, goede klantenservice!

Snelle levering, goede klantenservice!

Brievenbusdozen snel en professioneel geleverd.

Vlotte communicatie en levering.

Beste prijs, perfecte levering, doen wat ze beloven!

Snel, adequaat, perfect binnen de afgesproken tijd en vooral correcte prijs

Snel en betrouwbaar

Gemakkelijke, duidelijke website. Snelle bestelling en snelle levering die gemakkelijk te volgen is.

Snelle levering en de dozen zijn in goede staat

Goede service, snelle levering en goede kwaliteit dozen voor een prima prijs.

Geleverd wat we besteld hebben

Snel geleverd wat we besteld hebben. Producten betaalbaar en goed.

Zeer goede service

Monster van de doos binnen 1 werkdag in huis, zeer goede service, 2e bestelling ook snel bezorgd, top service!

Helemaal top en snel

Goede service! Keurig op tijd en hele vriendelijke bezorger! :-)

Snelle en goede service

Levering altijd netjes en snel geleverd tegen een goede prijs.

Goeie kwaliteit voor een kleine prijs

Ik was er echt blij mee!

Snel en Goed verpakt.

Prijs en product is geweldig. Ik heb al 4 of 5 keer besteld. Maar soms is het karton vochtig of kun je het niet goed vouwen en krijg je een scheefstaande zijvouw. En soms zijn ze erg stijf, van uitstekende kwaliteit en goed voorbedrukt.

Top had het gauw binnen, bestel zeker nog eens .

Top had de doosjes gauw binnnen , ga hier zeker nog eens bestellen.

Perfect!

Eerst een voorbeeld opgevraagd. Toen een lading bestelt. Snelle levering!!!

Snel geleverd. Correct product

Prijs kwaliteit perfect. Levering: tip top. Snel en correct.

Goede prijs kwaliteitsverhouding

Vriendelijk telefonisch geholpen en komen hun beloften na.

Snelle bezorging, goede producten

Ging allemaal prima!

Super goede service.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Bezorging duurt erg lang.

Bezorgt niet bij de buren waardoor ik er speciaal thuis voor moest blijven, erg onhandig. Daarnaast is afhalen in almere ook niet handig als je in amsterdam woont.

Snel en goede kwaliteit

Super Heel tevreden

Altijd netjes geleverd, prima product.

Delfweg 2

2211VM Noordwijkerhout

0252 34 35 36

Over Twinpack.nl

Twinpack is een Nederlands bedrijf met meer dan 95 jaar ervaring op het gebied van verpakkingen. Het is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige verzendverpakkingen, met een breed assortiment aan producten zoals verzenddozen, kratten en diverse verpakkingsmaterialen. Oorspronkelijk richtte Twinpack zich op de tuinbouwsector, maar het heeft zijn diensten uitgebreid naar sectoren zoals mode, industrie en e-commerce. Het bedrijf biedt zowel standaard- als maatwerkoplossingen voor verpakkingen en beschikt over een klimaatgecontroleerd magazijn van meer dan 12.000 m². Twinpack bedient bedrijven van alle groottes, van kleine ondernemingen tot grote multinationals, en biedt flexibele opties voor inkoop, zoals enkele verpakkingen of volledige pallets. Bovendien zorgt Twinpack voor snelle levering, met een verzendgarantie van 24 uur op bestellingen die voor 13:00 uur worden geplaatst.