Makkelijk zoeken op de website, goede kwaliteit dozen. Snelle levering.

Perfecte dozen

Dozen zijn zosls ik wil. Levering op tijd. Erg blij mee.

Goede ervaring

Voor de eerste keer besteld bij Twinpack. Bestellen ging eenvoudig en snel geleverd!

goede service

Goedkoop en goede kwaliteit

Ging prima

duidelijke site, geen probleem met bestellen, ging prima Duur of niet duur? Vond het wel meevallen..

Goed bedrijf goede support alleen niet gekregen wat ik had gehoopt.

Heb nog tot twee keer aan toe gebeld met een vraag over de producten nu heb ik alles binnen maar blijken de doosjes toch kleiner te zijn en geen orginele afmetingen A4 A5 & A6 te hebben, super raar maar me spullen gaan er moeizaam tot niet in terwijl ik de zelfde dozen bij paardenkoper haalde hiervoor en daar ging het wel in. Wat gaat hier niet goed het is millimeter werk maar het feit dat het niet past en voorheen wel blijft een feit. Prijs is niets over aan te merken en de vriendelijkheid waarmee ik geholpen ben door de dame aan de telefoon ook niet. Met vriendelijk groet Martijn The Brownie kitchen

Goede service!

Ik kreeg bij bestelling het bericht dat het door de quarantaine toestanden wat langer kon duren. Bestelling kwam na 5 dagen (waarvan 2 weekenddagen) binnen, volgens verwachting. De producten (kartonnen verzenddozen) zijn van goede kwaliteit! Cijfer is geen 10 > de plastic banden waarmee de kartonen dozen verpakt waren hadden de buitenste verzenddozen minimaal ingedeukt. Niets om over te klagen verder, maar ja, je moet iets van feedback geven

goed en snel

goed en snel

Zeer vriendelijk en goede prijzen

Precies goed volgens bestelling .

zeer vlotte werking

Bestelling en levering gingen zeer vlot. Ik raad iedereen Twinpack aan!

Snel en goed geholpen

Voorheen bestelde ik bij een andere leverancier. Wegens leveringsproblemen kwam ik uit bij TwinPack. Zeer goed en snel geholpen, het assortiment blijkt ook groter te zijn. Voor nu overgestapt naar Twinpack voor verpakkingsmaterialen.

Goed en snel

Goede prijzen en supersnelle levering. Top!

Een fijne leverancier! Ook voor de kleine ondernemer

Het is altijd plezierig om te bestellen bij Twinpack. De bestelling wordt zorgvuldig verpakt afgeleverd en kan ook opgehaald worden. Beide bevallen mij uitstekend en de dozen zijn superhandig en lekker stevig.

Nette, snelle levering!

Keurig en snel, verzenddozen ontvangen!

Goede zaak dat uit voorraad geleverd kan worden.

Super service en heel klantvriendelijk

Ik koop mijn verzenddozen altijd bij Twinpack.nl De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Omdat ik mijn bestelling altijd bij het bedrijf ophaal heb je ook persoonlijk contact met de medewerkers. Mijn bestelling wordt zelfs door hun in de auto gelegd en als je wilt kun je nog een kop koffie krijgen. Zij hanteren zeer gunstige prijzen.

Snelle levering product helemaal naar wens

Snelle en nette levering

Erg tevreden met de service en producten. Dank hiervoor

Super tevreden

Super snelle en correcte levering

Goed bezig!

Uitstekende prijs en kwaliteits verhouding :)

Heb al enkele keren besteld. En nooit iets op aan te merken. Zeker aan te raden !!

Super goed geholpen, echt een aanrader deze webshop!

Ik ben echt fantastisch geholpen door Twinpack. Ze denken goed mee en zijn zeer behulpzaam. Hele snelle levering en goede producten! Ik kan iedereen Twinpack aanraden!

top

top

Delfweg 2

2211VM Noordwijkerhout

0252 34 35 36

Over Twinpack.nl

Twinpack is een Nederlands bedrijf met meer dan 95 jaar ervaring op het gebied van verpakkingen. Het is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige verzendverpakkingen, met een breed assortiment aan producten zoals verzenddozen, kratten en diverse verpakkingsmaterialen. Oorspronkelijk richtte Twinpack zich op de tuinbouwsector, maar het heeft zijn diensten uitgebreid naar sectoren zoals mode, industrie en e-commerce. Het bedrijf biedt zowel standaard- als maatwerkoplossingen voor verpakkingen en beschikt over een klimaatgecontroleerd magazijn van meer dan 12.000 m². Twinpack bedient bedrijven van alle groottes, van kleine ondernemingen tot grote multinationals, en biedt flexibele opties voor inkoop, zoals enkele verpakkingen of volledige pallets. Bovendien zorgt Twinpack voor snelle levering, met een verzendgarantie van 24 uur op bestellingen die voor 13:00 uur worden geplaatst.