Buitengewoon snelle en correcte afwikkeling, hoge kwaliteit dozen!

De bestelling werd snel en overeenkomstig de afspraak afgeleverd. De kwaliteit van de dozen was perfect en de prijs in overeenstemming. Ik kan het bedrijf voor iedereen aanbevelen. Grote keus uit maten en uitvoeringen.

Goede communicatie

Zeer plezierig zaken doen.

Top service!

Erg tevreden, altijd super klantvriendelijk & snelle service!

Duidelijke omschrijving artikel. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle en correcte levering.

Mooi produkt

Aardige chauffeur die het kwam brengen, goed produkt

Goede kwaliteit, goede service, snel geleverd.

Snel geleverd en goede service!

Dozen besteld bij Twinpack kregen ze de volgende dag al binnen. Met zorg ingepakt en op een pallet geleverd, waardoor de dozen niet beschadigd zijn tijdens het transport. Prijzen zijn ook goed in orde. Ons hebben jullie alvast als klant!

Alles is snel en correct geleverd

Alles goed ontvangen

Goede kwaliteit en service!

Snelle levering, goede kwaliteit en leuke service van de gratis sample. Ik zal zeker vaker bestellen bij twinpack.

Top geregeld

Snelle levering, goede site en info Wel 1 ding over de bezorging het was buiten gezet. We hebben een bedrijf en kan heel eenvoudig ook binnen geplaatst. Staat ook bij voordeur aangegeven. Gelukkig had ik mijn man gezegd dat er pakket zou komen en heeft het binnen gezet. Ik was er zelf niet. Karton en regen gaat niet zo lekker samen. Weet dat de tijdslijnen van chauffeurs heel krap zijn. Misschien stikker niet nat laten worden oid. Groet Ellen

snelle en correcte levering

eerste ervaring met Twinpack en uiterst tevreden

prima kwaliteit en snelle levering

duidelijke site echt zo geregeld

Snelle levering. Scherpe prijzen. Goede communicatie.

De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Er kan snel worden geleverd en als je er voor kiest de artikelen op te halen, zijn de medewerkers altijd bereid te helpen met laden. De communicatie is prima en de medewerkers zijn behulpzaam.

Alles prima, kwaliteit product prijs en levering

Alles prima, prijs, kwaliteit en levering

Fijne dozen, goede prijskwaliteitsverhouding.

Snelle service. Prijs technisch prima.

Snelle levering en een goede prijs!

Fijn bedrijf om.mijn verpakkingsmateriaal te kopen

Ik vind het heel plezierig dat er ook rekening wordt gehouden met de kleinere ondernemer

Super snel en netjes

Snelle levering. Netjes en goede prijs en kwaliteit.

Goede prijs/kwaliteit en vriendelijke service.

Hele fijne service, snelle levering en top producten!

Prettig contact, goede prijzen en service

Wij hebben zowel dozen op maat laten drukken en bestellen regelmatig ook "standaard" dozen bij Twinpack! Dit bevalt super goed! Idem voor het contact met mijn contactpersoon daar.

Zoals omschreven

Goede snelle levering

Great service and very fast delivery

Will order again soon, thank you! :)

Erg goede, persoonlijke service

Er ging iets mis met onze bestelling maar we zijn direct geholpen. De bestelling is zelfs door een medewerker persoonlijk geleverd.

Delfweg 2

2211VM Noordwijkerhout

0252 34 35 36

Over Twinpack.nl

Twinpack is een Nederlands bedrijf met meer dan 95 jaar ervaring op het gebied van verpakkingen. Het is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige verzendverpakkingen, met een breed assortiment aan producten zoals verzenddozen, kratten en diverse verpakkingsmaterialen. Oorspronkelijk richtte Twinpack zich op de tuinbouwsector, maar het heeft zijn diensten uitgebreid naar sectoren zoals mode, industrie en e-commerce. Het bedrijf biedt zowel standaard- als maatwerkoplossingen voor verpakkingen en beschikt over een klimaatgecontroleerd magazijn van meer dan 12.000 m². Twinpack bedient bedrijven van alle groottes, van kleine ondernemingen tot grote multinationals, en biedt flexibele opties voor inkoop, zoals enkele verpakkingen of volledige pallets. Bovendien zorgt Twinpack voor snelle levering, met een verzendgarantie van 24 uur op bestellingen die voor 13:00 uur worden geplaatst.