Klantenservice is extreem snel en goed

Prijzen zijn erg goed en in combinatie met de extreem snelle, duidelijke en goede klantenservice bestel ik hier al een tijd en zal ik dat ook zeker blijven doen.

prima service en snelle levering

In de winkel heb ik bekeken welk verpakkingsmateriaal ik nodig had. Besteld via de webshop, binnen 2 dagen thuis geleverd. Netjes, snel. Prima service

Goede prijzen, snel geleverd

Op zoek naar betaalbare verzendverpakking bij Twinpack uitgekomen, goede prijzen en snelle levering

Goede kwaliteit dozen.

Prima dozen, die voldoen aan de verwachte kwaliteit. Heel simpel in elkaar te zetten en blijven stevig in vorm. Wij hebben de bestelling geplaatst na ontvangst van een sample, zo konden wij met meer zekerheid een grote partij dozen bestellen en onnodige retouren voorkomen. Wij zullen in de toekomst zeker weer bij Twinpack bestellen!

Prima webshop en prijzen

Het enige wat anders zou mogen wat ons betreft is de betaling. De mogelijkheid om op rekening te bestellen ontbreekt. Als bedrijf heb je niet altijd iemand bij de hand met een betaalpas. Verder prima prijzen, webshop en levertijden.

Snelle levering en zeer goede service.

Super goed service

Snelle levering, top kwaliteit en helemaal blij mee

Snelle verzending, goede kwaliteit brievenbusdozen!

Goede service en snelle levering!

Ik was op zoek naar verzenddozen toen ik bij Twinpack terecht kwam, waar ik de mogelijkheid had om een gratis sample te bestellen. Ik was erg tevreden over de kwaliteit van de verzenddoos en heb toen direct een order geplaatst. Tijdens het bestelproces werd ik goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling.

Super levering

Super levering

Tevreden

Alles prima

Prijs klopt, producten zijn goed, leveren op tijd.

Doen wat ze zeggen: zondag besteld, dinsdag bezorgd, prijs klopt, doosjes zijn netjes.

Prima verzorgd.

Prima verzorgd.

Snelle levering en prima prijzen!

Scherp geprijsd en keurige orderafhandeling. Altijd erg tevreden.

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen, snelle verwerking, en snelle levering

Goede kwaliteit dozen

Snelle levering, goede kwaliteit dozen.

Snelle levering, goede kwaliteit dozen.

Levering was snel en de inhoud was goed verpakt

Zal het als vaste verpakking bedrijf gebruiken:

Snel en goed

De bestelling staat altijd snel klaar om af te halen en de producten zijn goed.

Goede service en klantvriendelijk

Wij zijn een nieuwe klant van Twinpack maar zeer tevreden. Telefonisch kregen we goede informatie. De prijs van de artikelen is voordelig en van goede kwaliteit.

Erg fijn bedrijf om mee te werken!

Prettige website, makkelijk te bestellen, erg klantvriendelijk en goede service.

Goede stevige dozen om te vervoeren. Werkt perfect, en goede service vragen worden meteen beantwoord.

Correcte levering

Bestelling is correct en snel geleverd.

goede aandacht voor mijn verpakkingsprobleem

Twinpack heeft mij perfect geholpen met het uitzoeken van een geschikte verpakking. Tijdens het transport van de eerste levering is mijn zending bij de traporteur kwijt geraakt, Twinpack heeft er gelijk voor gezorgd dat ze de spullen opnieuw hebben opgestuurd. Top!!!

De dozen zijn van uitstekende kwaliteit. De prijs is netjes, de bezorging idem. Ik heb niks op aan te merken

Delfweg 2

2211VM Noordwijkerhout

0252 34 35 36

Over Twinpack.nl

Twinpack is een Nederlands bedrijf met meer dan 95 jaar ervaring op het gebied van verpakkingen. Het is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige verzendverpakkingen, met een breed assortiment aan producten zoals verzenddozen, kratten en diverse verpakkingsmaterialen. Oorspronkelijk richtte Twinpack zich op de tuinbouwsector, maar het heeft zijn diensten uitgebreid naar sectoren zoals mode, industrie en e-commerce. Het bedrijf biedt zowel standaard- als maatwerkoplossingen voor verpakkingen en beschikt over een klimaatgecontroleerd magazijn van meer dan 12.000 m². Twinpack bedient bedrijven van alle groottes, van kleine ondernemingen tot grote multinationals, en biedt flexibele opties voor inkoop, zoals enkele verpakkingen of volledige pallets. Bovendien zorgt Twinpack voor snelle levering, met een verzendgarantie van 24 uur op bestellingen die voor 13:00 uur worden geplaatst.