De snoepjes waren ook erg lekker.

Top service en top kwaliteit

Goed en snel!

Snelle en goede service en mooi product. Tevreden!

prima pijs / kwaliteits verhouding

Gemakkelijk besteld en volgende dag al in huis.

Vlotte service

Snelle levering, producten helemaal naar wens

Snelle levering, perfect.

Gewoon prima

Geen bijzonderheden, precies wat je mag verwachten.

Prima assortiment en goede prijs (korting via Webwinkelkeur) en netjes snel bezorgd!

Perfecte dozen, snelle levering

Onze ervaring met Twinpack is zeer positief.

Keurige levering

Makkelijk te bestellen, gelukkig leveren jullie aan particulieren. Keurig ingepakt. Ik had alleen mij niet gerealiseerd dat ik zoveel besteld had dat het een pallet vol was.

Reageren snel en denken mee

Aantal spoed orders gedaan en altijd goed en snel geholpen.

Snelle levering goede kwaliteit!

Pakketje kwam lekker snel aan. Verder ook uitstekende kwaliteit

Goede prijs, duidelijke site en goede levering!

Duidelijk en overzichtelijk

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding, duidelijke website, echt een aanrader!

Goede snelle levering.

Een fijne ervaring bij Twinpack.nl al meerdere keren besteld, en telkens een goede en snelle levering.

1/3 bestellingen was te laat geleverd. Maar werd wel netjes opgelost. Vandaar dat ik ook gewoon nog klant ben. goede service met twinpack!

Supperr

Top snel geleverd

Duidelijke webshop, gemakkelijk bestelproces, snelle levering...wat wil je nog meer

Snelle reactie op vragen. Sample aangevraagd, deze beviel prima en heb meteen een bestelling gedaan. Snel geleverd en alles naar wens.

snelle service

Goede doosjes, snelle service, tevreden!!

netjes en snel geleverd. dozen van prima kwaliteit

dozen zijn perfect voor het doel waarvoor ze gebruikt worden.

Top, betaalbaar en snel!

makkelijk te bestellen

Top service voor een goede prijs!

Overzichtelijke website, goede prijs. En ik werd gebeld of de bestelling eerder kom komen! Nou super toch!

Delfweg 2

2211VM Noordwijkerhout

0252 34 35 36

Over Twinpack.nl

Twinpack is een Nederlands bedrijf met meer dan 95 jaar ervaring op het gebied van verpakkingen. Het is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige verzendverpakkingen, met een breed assortiment aan producten zoals verzenddozen, kratten en diverse verpakkingsmaterialen. Oorspronkelijk richtte Twinpack zich op de tuinbouwsector, maar het heeft zijn diensten uitgebreid naar sectoren zoals mode, industrie en e-commerce. Het bedrijf biedt zowel standaard- als maatwerkoplossingen voor verpakkingen en beschikt over een klimaatgecontroleerd magazijn van meer dan 12.000 m². Twinpack bedient bedrijven van alle groottes, van kleine ondernemingen tot grote multinationals, en biedt flexibele opties voor inkoop, zoals enkele verpakkingen of volledige pallets. Bovendien zorgt Twinpack voor snelle levering, met een verzendgarantie van 24 uur op bestellingen die voor 13:00 uur worden geplaatst.