Netjes en snel

Mooie broekjes

Goede kwaliteit van de boxers

Snelle levering, en je kan je zending volgen met de toegezonden apps.

De producten zijn als verwacht. De levering bijzonder snel.

Snelle levering tegen marktconforme prijs

Snelle levering tegen marktconforme prijs

Prima boxers

Ze dragen fijn

Prima! Snelle levering

Er zat maar 1 XXL tussen de 9 XL boxers. Jammergenoeg kwam ik daar achter nadat ik hem had aangetrokken. Verder prima!

alles oke

alles oke.

Dik tevreden!

Ouderwets goed passend!

Eerste keer dat we bij multiboxers bestellen en we zijn zeer tevreden. Goede producten, top prijzen, snel levering, Wat meer wil je?

Op tijd en precies zoals beloofd

tegenwoordig is het bijna vanzelfsprekend maar ik blijf het toch bijzonder vinden: bedrijven die zich precies houden aan hun belofte. Dat zit hier dus wel goed! Op tijd en ook het juiste artikel. Ga vooral zo door!

Prima levering en goede prijs

PRIMA !

Fijne website, boxers snel geleverd !

Prima kwaliteit/prijs verhouding!

Snelle levering!

Prima bezorging en prima pasvorm

Zie bovenstaande

Snel en verzorgd!!

Was de eerste keer, voor herhaling vatbaar!

Keurig op tijd en goed geleverd

Goed product, snelle levering. Tot de volgende keer!

Goede JC onderbroeken. Snelle levering. Goed product. Wat er verbeterd kan worden is minder verpakkingsmaterialen. Kreeg 1 grote doos, met 2 kleine dozen er in met daarin 5x in plastic verpakte onderbroeken

Kwaliteit en snel

Mooie kwaliteit boxershorts en snel geleverd

Vlugge levering en super onderbroeken

Super onderbroeken een paar jaar geleden jullie site ontdekt en sindsdien bij jullie de bodylook onderbroeken besteld

Bevalt uitstekend.

Goede kwaliteit en snelle levering!

Over producer wel te

Bestelling zou worden verzonden via DHL, op bepaald moment komt er mededeling dat het verzonden wordt via post nl. Toen post nl het had bezorgd bleek dat de helft was verstuurd mailtje gestuurd naar multiboxers antwoord gekregen wordt vanaf 2 plaatsen verzonden rest volgt via DHL. Op zich geen probleem maar geef dat voor het verstuurd wordt even door is voor klant wel zo makkelijk. Conclusie is artikelen zijn goed maar informatie over bezorging is slecht dat zal mij er van weerhouden om makkelijk weer iets bij multiboxers te bestellen.

prima service

levering zoals verwacht, vandaag besteld morgen in huis. helemaal top

Goede kwaliteit snelle levering

Super lekker zitten en fijne pasvorm

Delta 61 139

6825 ML Arnhem

0303200415

Over Multiboxers.nl

Onder de naam Bytes Underwear hebben we onze webshop begin 2015 opgericht met een enthousiast team van medewerkers. De webshop bestond uit een klein aanbod van heren boxershorts, welke we naarmate het beter ging lopen steeds verder hebben uitgebreid. In mei 2016 zijn we verder gegaan onder de naam Multiboxers.nl en hebben de standaard webshop software verruilt voor ons geheel eigen systeem. Daardoor konden we efficiënter te werk gaan, verder met uitbreiden en onze producten betaalbaar houden. Inmiddels hebben een sterk gevarieerd aanbod. Daarnaast werken we sind juni 2017 samen met een logistiek centrum waardoor we onze producten nog sneller bij de klant aan huis kunnen laten bezorgen.