Underwear for men great!

Zeer goed.

Zeer snelle levering en goede pasvorm zoals verwacht.

vlotte en correcte service

De bestelde goederen kwamen goed verpakt aan en de service was snel.

Prima ervaring

Geen 10 want in mijn multipack zat een witte boxer. Andere 9 waren prima. De witte heeft een enkeltje kledingbox gehad in de verpakking

Gegoten

Ik had al eens een boxer van RJ, dus toen ik zag dat hetzelfde model er nog was, heb ik er wat meer besteld. Zit heerlijk en staat mooi.

Voor het eerst iets besteld, en alles goed verpakt en naar wens ontvangen. Top service

Topkwaliteit en supersnelle levering

Topkwaliteit en supersnelle levering

Zeer snelle levering

Snelle en traceerbare levering

zeer goed

Snel, duidelijk, voordelig

Bij Ten Cate waren geen basic shorts te koop in L (vreemd hoor), maar bij Multiboxers wel en ook nog voor een veel lagere prijs (meer dan 20% korting bij een bestelling van 6). Bestelling de volgende dag al ontvangen. De L valt een fractie groter uit dan mijn vorige basis shorts, maar ik vermoed dat M te klein zou zijn.

Perfect! 10 punten!

Ik had een 10 tal boxers besteld. Heel snel geleverd, perfect dus. Helaas kwam ik er op vakantie achter dat er 1 niet goed was gestikt. Dus was er een gaatje aanwezig. Hierover multiboxers per mail geinformeerd. Ook weer snel reactie terug en wat denk je, volgende dag alweer 2 nieuwe boxers thuis in de brievenbus. Kijk, dat is netjes. Hier kom ik voor een volgende bestelling weer zeker terug.

Snelle levering!

Snelle levering!

Kwaliteit goed zit lekker. Mooie kleuren

super

zoals altijd zijn ze super ,, deze keer een verassing genomen ,, hahahaha zag er super uit en ze zitten als gegoten ,, van xl na een paar kilo afgevallen te zijn nu "m" hahahahaha, oude nog zogoed deze doorgegeven ..

prima ondergoed en correcte levering

Ik heb al meerdere bestellingen gedaan bij multyboxers.nl en tot volle tevredenheid tot nu toe.

Snelle en prima levering.

Goede prijs/kwaliteit verhouding en een erg snelle levering.

Toppie

Zoals verwacht, kei goed materiaal, en perfecte pasvorm.

Tevreden, maar het elastiek is bij met name de donkerblauwe slip te strak aangezet. Jammer

Snelle levering.

Zeer snel bezorgd

Snelle bezorging en prima kwaliteit

Alles is prima verlopen

Vlotte organisatie van bestelling en goed en vlot contact met de klantenservice

Snelle levering en goede prijzen

Super geregeld.

Zoals beloofd en netjes op tijd.

Toppie

Zeer mooi en goed

Snelle levering. Maar ook snel geld terug bij retour .

Mijn ervaring met Multiboxers is zeer positief. Dit betreft levering van goederen maar ook geld retour .

Makkelijk en snel besteld

Laatste 4 à 5 bestelling nu via multiboxers gedaan. Bestellen gaan overzichtelijk en makkelijk.

Delta 61 139

6825 ML Arnhem

0303200415

Over Multiboxers.nl

Onder de naam Bytes Underwear hebben we onze webshop begin 2015 opgericht met een enthousiast team van medewerkers. De webshop bestond uit een klein aanbod van heren boxershorts, welke we naarmate het beter ging lopen steeds verder hebben uitgebreid. In mei 2016 zijn we verder gegaan onder de naam Multiboxers.nl en hebben de standaard webshop software verruilt voor ons geheel eigen systeem. Daardoor konden we efficiënter te werk gaan, verder met uitbreiden en onze producten betaalbaar houden. Inmiddels hebben een sterk gevarieerd aanbod. Daarnaast werken we sind juni 2017 samen met een logistiek centrum waardoor we onze producten nog sneller bij de klant aan huis kunnen laten bezorgen.