2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Product geleverd zoals beschreven en netjes verpakt.

De uiteindelijke levertijd kwam niet overeen met de tijd die op de site bij het product vermeld stond. Zelfs met een marge van enkele dagen was het artikel niet op tijd gearriveerd voor mijn motorvakantie en dat was frustrerend.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Fysieke winkel heeft wel belang bij klanttevredenheid en mag de rotzooi van de webshop oplossen.

Bewust misleid mbt de levertijd. Bij de importeur was het bekend dat de levertijd minimaal 6 weken was. Op de site wordt gewoon aangegeven 4 werkdagen. Geld binnen en klaar toch? Blijkbaar de normaalste zaak van de wereld voor deze webshop.

Pluspunten

ik was eerst in Breda voor deze schoenen maar hadden ze mijn maat niet en konden ze ook niet meer leveren. Slecht want nadat ik een foto had genomen en ging zoeken kwam ik ze gewoon tegen.

Pluspunten

Goede service en prima contact.

Geen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Voelt gewoon vertrouwd.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Had goede ervaringen met geleverde spullen

Heb half jaar geleden de Booster Sahara adventure laars gekocht. Na een keer of 10 aangehad te hebben vallen er gaten in het midden van de zool. Blijkt lucht tussen de zool te zitten. Nu zegt Motoport / Splashdesign dat dit door de stalen voetsteunen komt en niet onder garantie valt. In de omschrijving van de laars staat dat het een robuuste, waterdichte laars is, voor de adventure- en allroad motorrijder. Niet echt dus, heel slecht dat er niets met mijn claim gedaan wordt.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Persoonlijke aandacht en oprechte interesse van de eigenaar naar zijn klanten. Toen mijn bestelling niet aankwam gemaild en vrijwel meteen kwam daar weer reactie op en is alles meteen uitgezocht en daarna zo snel mogelijk opgelost. Uitstekende service.

Mogelijkheden voor invoeren ingewikkelder adresconstruties in de webshop toevoegen of mogelijk betere controle op ingevoerde opmerkingen van de klant bij de bestelling. Had namelijk bij mij order onder 'Opmerking' gevraagd om bij verzending te controleren of het ziekenhuisadres met afdeling en kamernummer duidelijk op het verzendetiket terecht was gekomen. Aangezien het pakketje niet bezorgd is neem ik aan dat het toch niet helemaal duidelijk was.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Helemaal top! Snelle service!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

goeie service

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer professioneel!

Geen!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Product snel geleverd

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, binnen 1 dag, van spiegels voor Yahama XJ900. Ze zitten er al op. :-)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

snelle levering en goede communicatie,niks op aan te merken

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, goed product

Pluspunten

Doen wat ze zeggen!

De Amert 704

5462GH Veghel

Over MotoPort webshop

MotoPort is een gevestigde motorfiets specialist in Nederland, die een breed scala aan motoruitrusting, accessoires en onderdelen zowel online als in de winkel aanbiedt. De MotoPort-webshop bevat verschillende categorieën, waaronder beschermende kleding, helmen, laarzen, handschoenen en meer voor motorrijders. Ze bieden ook diensten zoals fietsfinanciering, verzekeringen en reparaties, met als doel een complete ervaring voor motorliefhebbers te bieden. Hun productaanbod omvat topmerken zoals Shoei, Difi en Alpinestars, en de webshop ondersteunt zowel individuele rijders als bedrijven met op maat gemaakte oplossingen.