Lekker makkelijk

Om mooi en groot vlees op de BBQ te krijgen is het heel makkelijk om via BBQuality je vlees en evt. rubs en sausen te bestellen.

Verzending was snel geregeld, vlees van mooie kwaliteit. Aanrader!

Ruime keuze kwaliteit goed

Goed verzorgde levering Kwaliteit goed maar wel aan de prijs

Super !

Goed geregeld !

snel, vers en smakelijk

Top bedrijf, fijn peroneel. 100% kwaliteitsproducten.

fantastisch

Alles goed! goede kwaliteit, goede prijzen, goede service

Perfecte service - goede kwaliteit!

Ik heb voor het eerst gebruik gemaakt van de mogelijkheid om over een periode van meerdere dagen aanbiedingen te bestellen en deze samen in een keer te laten bezorgen. Ik had eerst mijn bedenkingen bij de constructie daar voor maar alles werd helemaal perfect uitgevoerd. Dat wordt weer smullen!

Goed vers,Snelle verzending

Snelle eigen verzending vers

Goede service!

Bestelling gekoeld ontvangen , met track en trace te volgen. Vlees zat verpakt in doos met koelelementen. Vlees was super mals , goed bereid op barbecue. Zeker aanrader.

Fantastische kwaliteit

Het vlees is van uitmuntende kwaliteit en de levering geschiedt zoals afgesproken.

goede bezorging en gehakt, biefstuk niet te eten

Na meer dan 10 jaar heerlijk vlees via Wildrundvlees, nu de eerste zending van BBQuality gekregen, een gehaktpakket en 3 pakjes biefstuk. De levering was zeer goed, alles keurig verpakt en aangeleverd. Het gehakt hebben we 1 pakje van geprobeerd, was goed. De biefstuk hebben we 1 pakje geprobeerd wat goed was, maar het 2de pakje was niet te eten. We weten hoe we biefstuk moeten klaarmaken, maar er was niet doorheen te kauwen. Taai, met witte harde draden en stukken er doorheen, dit was echt geen biefstuk en we kregen het niet weggekauwd. Maaltijd verpest, het eindigde in de afval. We durven het laatste pak nauwelijks aan en weten niet of we na deze kennismaking nogmaals bestellen.

Levering was slecht , heb eerder geklaagd maar niets gehoord .van U

Transport bedrijf dat verantwoordelijk was voor de levering was incompetent en/of corrupt . Eerste Avond werd het vlees niet geleverd om dat mijn adores een bedrijf zou zijn . Ondanks toezeggingen werd mijn bestselling niet in bevroren toestand bewaard en kreeg Ik deels ontdooide producten . Een bestselling van over de 150 euro : Shame on you !

Great products and quality

You have a lot of choices and great quality

Was super lekker

Heb er van genoten

De keuze is keuze

Kom nog niet zo zolang op deze site. Maar ben bekend met ander sites. Zoals ik al aangaf keuken genoeg en dan heb ik het niet alleen maar over gewoon vlees. Ook de prijs kwaliteit is ruime voldoende. En de de extras, artiest, punten sparen waar je vervolgens ook Echt zonder bij te betalen iets me kan doen of uitkiesen. Vleespaketen, atonementen, recepten, bbq/ benodigdheden...... Nee alles mooi onder een site ondergebracht. Raad de site dus ook erg aan bij mijn Bbqbroeders

Snel en goede kwaliteit

Ik stel het op prijs als het vlees afkomstig is van dieren die een goed leven hebben gehad. Ik kan dit natuurlijk niet zelf controleren, maar aangezien de smaak van BBquality uitstekend is, ga ik er vanuit dat dit ook zo is. Ik heb toch echt ervaren dat er een smaak verschil in kwaliteits vlees of niet zit. Volgende keer voor mij weer vlees van BBQuality !

geweldig heerlijk mals vlees!!!!

raad het aan netjes verpakt !!!!en betaalbaar!!!!

Top kwaliteit

Mooie aanbiedingen, vlees van top kwaliteit en snelle levering!

Altijd goed

Meerdere keren besteld bij BBQ Quality. Goede kwaliteit vlees, snelle bezorging en overzichtelijke website.

Bestellen was makkelijk en levering is ook top!

Verschillende dingen besteld: - spare ribs - buikspek - picanha - rib fingers Het vlees zag er allemaal heel goed uit en het werd netjes bezorgd in 2 boxen waarin het koel werd gehouden door blokken ijs. Heel tevreden met hoe het is gelopen.

super

Prachtige speenvarkenham geleverd. Binnen een korte tijd goed bevroren aangeleverd. was heerlijk.

Goed en lekker vlees, vol van smaak!

Goed en lekker vlees, vol van smaak!

Snel gekoeld bezorgd, perfect!

De uitgebreide website is duidelijk en behulpzaam. De bezorging verliep uitstekend met gekoeld transport. Alle vlees nog perfect bevroren bij aankomst. Lekkere hamburgers!

ik heb mijn bestelde vlees als zeer slecht ervaren

ik heb mij meteen uitgeschreven, maar krijg toch nog mailtjes. Is dat Spam?

Erg vriendelijke mensen behulpzaam en heerlijk vlees

Toen ik mijn vlees kwam halen kreeg ik spontaan een worstenbroodje aangeboden...mensen erg vriendelijk en dan in de drukke tijd met kerst ...toppie

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss