Goede eerlijke producten. En snel en netjes gekoeld bezorgd.

Uitstekende kwaliteit

Uitstekende kwaliteit en levering altijd correct

Geweldig assortiment met diverse kwaliteitsproducten

Er worden regelmatig goede prijsgunsige aanbiedingen geboden voor de vleesliefhebber .

Heel mooie kwaliteit

Heel mooie kwaliteit en ingevroren geleverd

Het is altijd prima vlees, veel keuze en snel geleverd

Ik heb 1 keer gehad dat een stuk vlees wat minder was. Dat kan gebeuren, het is een natuurproduct. Dit even gemeld en werd keurig opgelost, dit geeft de kracht aan van een kwalitatief goede onderneming.

(H)eerlijke lamsnek verwerkt in een Tajine

Voor de 2de keer lamsnek gebruikt om vrienden te verwennen met een heerlijke tajine. Mooi vlees, goed dooraderd en goed mals.

Levering op tijd en topvlees

Heerlijke producten en voor een goede prijs. De bestelling werd geleverd op het afgesproken moment.

Altijd goed en vlot gebracht.

Goed vlees en rubs.ik bestel er al mijn vlees

Uitstekend vlees

Uitstekend vlees, zelfde kwaliteit als van een Keurslager. Snel en verzorgd geleverd!

Naar mijn mening 1 van de beste online slagerijen.

Het vlees is altijd van hoge kwaliteit en de klantenservice is snel, vriendelijk en correct. Groot aanbod en aantrekkelijke aanbiedingen. Hoge prijs kwaliteit verhouding.

Goede kwaliteit vlees en altijd netjes verpakt

Ik heb al vaker vlees besteld en ben altijd tevreden met de kwaliteit en de manier van leveren.

Geweldige service

Wanneer bezorgpartij Trunks steken liet vallen bij bezorging, kwam BBQuality meteen met een oplossing. Daar was ik enorm blij mee!

Super goed

Super lekker vlees Leuke aanbiedingen Goede service

Goede kwaliteit en levering!

Goede kwaliteit en prijsverhouding! En een snelle levering.

uitstekend!

altijd vlees van goede kwaliteit, snel en op tijd geleverd

Altijd goed

Niet de goedkoopste. Wel altijd goede kwaliteit.

Goeie track en trees

Goede kwaliteit en prijs en snel en kosteloos thuis bezorgd!

Een ruim assortiment aan vlees en additionele producten van goede kwaliteit en tegen schappelijke prijzen. Daarnaast een goede uitleg en presentatie van de producten die helpen om een juiste keuze te kunnen maken. Kortom erg tevreden!

Amazing quality

BBQuality is an amazing, if not the best place to buy meat online. Top notch meat quality and an outstanding customer service are two of.their many great characteristics. Don't doubt about it, your next BBQ starts with BBQuality

BBQuality is top

top vlees en heel goed verpakt en geleverd

Goed vlees voor een mooie prijs

Als ik wat bestel is de kwaliteit altijd goed en na bereiding op de BBQ is het iedere keer volop genieten. ik zal nog met enige regelmaat vlees gaan bestellen bij BBQuality

Zeeer goed!

precies gedaan wat we afgesproken hadden en me goed op de hoogte gehouden.

Uitstekend: Zowel de producten als de service!

Altijd het beste vlees en ook de service bij contactmomenten is geweldig!

Top bedrijf

Vlees word op tijd geleverd en is van top kwaliteit doorgaan zo grt han

Altijd een mooi aanbod en zo af en toe ook nog wat leuke kortingen. Ik ben al jaren klant bij jullie mede door jullie kwaliteit en klant vriendelijkheid. Ga zo door jullie zijn top!

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss