BBQUALITY

Zoals ze zelf al aangegeven BBQUALITY

Goede prijs kwaliteit verhouding

Top stuk vlees, bezorging is perfect geregeld. Ook nog eens toffe recepten!

Kant en klare beef Wellington van zeer slechte kwaliteit.

Ik had niet hele hoge verwachtingen van een kant en klare beef wellington. Maar voor de prijs dacht ik dat het vele malen beter zou zijn dan wat ik heb gegeten. Allereerst het vlees: er zaten grote spieren door het vlees en ook de smaak was ondermaats. De duxxeles en Parma ham waren nergens te bekennen. De korst van bladerdeeg? was dun en slap maar wel het lekkerste van dit kant en klare gerecht.

Fijn assortiment en top levering!

Mooi vlees, lekker, kwaliteit en goed geleverd! (alleen al m'n kortingscodes werken niet ;-( )

Quality

De Wagyu tournedos en de rib eye cap zijn heel goed

Vooralsnog de beste slager die ik ken!

Het assortiment is goed en de levering is altijd erg snel! Leuke acties en een tof spaarsysteem zorgen ervoor dat ik steeds terug blijf komen.

Goede kwaliteit, prijs en levering

Erg tevreden

Prima vlees, snelle levering

Ivm de feestdagen 2 rollades besteld. De bavette rollade was erg lekker, goed gekruid. Kippendijrollade ligt nog in de vriezer. Ziet er ook goed uit. Goed verpakt geleverd, voorzien van ijsplakken. Helemaal goed dus.

Super goed vlees

Geweldig top

Lekker, maar niet super “afgewerkt”

Smaak was prima, maar aan de zaagsnede zaten veel kleine bot splinters aan de iberico spareribs. Dat was veel peuteren om het te verwijderen, en haast onmogelijk alles weg te krijgen.

Geweldig lekker product

Makkelijk te bestellen .We hadden nog wat vragen gesteld, volgende dag al antwoord. Perfect. Levering keurig. Goed verpakt. Ga zo door. Iedereen was dik tevreden. Dank je wel.

Betaalbare topkwaliteit

Zo’n 4 bestellingen per jaar, alles is kwalitatief echt goed en dat voor een redelijke prijs. Vooral de aanbiedingen zijn erg scherp!

Vlees super, bezorging waardeloos

Vlees is echt helemaal super. Bezorging in een intratuin is echt waardeloos. Volgende keer laat ik het gewoon weer thuis bezorgen

Mooi vlees goede service

Mooi lekker mals vlees en toen er een probleem was ontstaan bij de bezorgdienst heeft bbquality dit super snel opgelost.

Top vlees

Snelle levering en top kwaliteit

Goede kwaliteit vlees producten. Helaas had de bezorging vertraging opgelopen. Na 2 dagen afgeleverd en waren de producten ontdooid, en konden wij de 3 rollades niet weer invriezen.

Goede producten welke gratis thuis geleverd worden

1e kerstdag baby backribs dik bevleesd met ketting volgens de 3-2-1 methode met een heerlijke rub en bbq saus klaar gemaakt. Een groot succes mede dankzij de producten door BBQUALITY geleverd.

prima kwaliteit prima geleverd

al jaren een prima ervaring met BBquality

alles heel lekker en snel thuis bezorgd

Mijn ervaring is goed. Al diversen malen besteld

Vlees

Heerlijk vlees, super goede kwaliteit en snelle service. Wij willen i.i.g. geen ander vlees meer.

Goede website, en uitstekend vlees en vis

Meer dan goed. Inclusief goede bezorging

Geweldige producten, en een snelle levering

Voor een winter barbecue vlees besteld, en voor de kerstdagen. Super kwaliteit en een goede prijsen. Ga hier zeker nog meer bestellingen plaatsen levering was prima op tijd.

Geweldig lekker vlees

Voor de kerst hertenbiefstuk en zijlende besteld. Alles werd keurig gekoeld afgeleverd en kon zó door de vriezer in. Ik zag dat het vlees nog een jaar in de vriezer kan blijven en las later dat dat door hun speciale invriesmethode kwam. Nu allebei de vleessoorten bereid en ik kan niet anders zeggen dan dat het perfect vlees was. Dus alleen maar positief!

Prima levering

Alles weer prima geleverd