Uitstekende kwaliteit

heerlijk om zo,n mooie pakketten te zien om uit te kiezen. Alles is prachtig verpakt, mals, hoge kwaliteit. Of je nu kip, lam, rund kiest. Ben zeer tevreden en blijf met liefde klant.

Gewoon goed vlees en goede service

Top bedrijf

Top zaak.

Altijd goed netjes snel en volgens afspraak.

Goede qualiteit

Goede kwaliteit, goed geleverd.

Prima vlees, perfect en supercool verpakt. Levering pp tijd en conform afspraak.

Absolute Aanrader!

Snelle Levering: Ik ben enorm onder de indruk van de snelheid waarmee mijn bestellingen worden afgehandeld. Altijd op tijd en perfect verpakt! Uitstekende Kwaliteit: De kwaliteit van het vlees is altijd top-notch. Vers, sappig en heerlijk van smaak. Ik ben telkens blij verrast. Ruime Keuze: Wat een variatie! Het assortiment is enorm divers en biedt voor elk wat wils. Van steaks tot aan specialiteiten, er is altijd iets nieuws te ontdekken. Leuke Aanbiedingen: De aanbiedingen zijn fantastisch. Altijd geweldige deals die niet alleen de portemonnee, maar ook de smaakpapillen blij maken! Overzichtelijke Site: De website is gemakkelijk te navigeren, wat het bestellen een fluitje van een cent maakt. Duidelijke categorieën en handige zoekopties. Absolute Aanrader: I k raad deze vleesleverancier aan iedereen aan! De combinatie van kwaliteit, service en diversiteit maakt het een favoriet van mij en mijn vriendenkring.

no nonsens online slager

heerlijk en goed vlees, makkelijk te bestellen. Tuurlijk gaat er hier ook wel een keer iets fout maar wordt altijd snel en zeer vakkundig opgelost!

What you see is what you get.

What you see is what you get, gewoon goed en levering ook keurig netjes!

Mooi vlees

Snelle levering, prima vlees. En goed verpakt

Heerlijk vlees en top service

Elke keer, wat je ook bestelt, is echt heel goed. En er wordt geleverd wanneer je wilt. Ik zou niet weten wat er beter kan.

Altijd goede kwaliteit en service.

Altijd super vlees. Keurig bezorgd. Eventuele communicatie storing wordt perfect opgelost. Ik koop voortaan altijd mijn vlees!!

Ik ben te spreken over zeer goed vlees, alleen zou het fijn zijn of er misschien in de toekomst op de beschrijving van een product hoelang precies in de oven het vlees moet en of de barbeque, Ook bij voorgegaard vlees. prettig om te weten hoe lang braadtijd moet zijn. Ik ben verder zeer tevreden.

Echt een top bedrijf

Zeer veel keuze, top kwaliteit vlees en dat voor een mooie prijs.

prima product, prima klantenservice

Product ontbrak in de bestelling, keurig nageleverd

Super top service

Nice meat and service. They reply via whatsapp quickly and try to solve problems asap. No complains of service at all.

Super snelle service en super kwaliteit

Snelle service , leuke recepten

Goede kwaliteit vlees

Jammer dat bbQuality geen gyros rollen van 3 kg verkopen.

Gewoon goed

Snel en goed geleverd zeer smakelijk vlees netjes verpakt etc

Is in orde.

Nvt

Prima, snelle levering, goede service

Helemaal top

Goede prijs kwaliteit en prima levering.

Eerste bestelling perfect

Mijn eerste bestelling is perfect verlopen. Zeer mooie kwalitatieve stukken vlees en heel zuiver gehakt. De levering naar Belgie is ook top.

Vlotte levering

Goede kwaliteit voor een nette prijs.

Top product met een top service

Het vlees is van top kwaliteit en goed verzorgd. Het bestel proces gaat bijna vanzelf. En de levering van verpakking tot transport is super

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss