Altijd goede levering, alleen af en toe lastig te zien wat voor stuk vlees je krijgt.

Altijd goeie levering, optijd en prettige leveringsdienst. Vlees producten die ze hebben soms wat afwijkend dat je besteld. Een enkele keer probleem gehad met vlees. Was dan vanaf het inpakprocee mis gegaan. Zijn dan wel bereid om mee te denken en te denken in oplossingen.

Top!!

De producten die ik gekocht heb smaakt zo lekker! Echt zeer goede kwaliteit en de levering was op tijd en goed verpakt! Aanrader !!!

heb er een goede ervaring mee

heb er een goede ervaring mee

Snel en goed geleverd prima vlees

Keurig volgens afspraak de kalfswang geleverd, diep ingevroren. Vlees was van prima kwaliteit

snelle leveringen

snelle leveringen en zo nu en dan mooie aanbiedingen

Breed en goed assortiment bbq vlees

Breed en goed assortiment bbq vlees

Goede kwaliteit en ze doen wat ze beloven.

Aflevering gaat goed en op tijd, en het vlees is nog prima bevroren als het thuis wordt afgeleverd. Bij iedere bestelling tevreden geweest.

Qualiteit

Altijd goed spul geleverd gekregen.

Top service en kwaliteit

Snelle levering en netjes verpakt

Het gehele plaatje klopt

Goede voorlichting op hun site en de producten verassen mijn gasten en mij ook natuurlijk.

Goed vlees, daar houden wij van!

Overzichtelijke site, ruim assortiment, correcte levering en hoge kwaliteit vlees. Prima!!

zeer goed

altijd op tijd geleverd perfect verpakt en een zeer goede quality

Uitstekende kwaliteit

BBQuality levert uitstekende kwaliteit vlees. Ze hebben prima acties. Snelle levering

Perfecte Service en goede kwaliteit

Als fervente vleesliefhebber kan ik steeds mijn gading bij jullie vinden. Ook de paketten heb ik reeds paar keer getest, leuke combinaties. 1 keer is het foutgelopen met de transporteur en dat hebben jullie perfect opgelost. Pluim hiervoor ! Waar ik al lang naar zoek (heb ik al eens meegegeven) is bizon. Lekker mager stukje vlees met een a-typische smaak. Dat zou de kers op de taart zijn. Los daarvan, Keep up the good work en fijne feestdagen !

Goed geregeld

Vlees opgehaald in Oss. Netjes verpakt. Zo doorgaan

Goed.

Leveringen zijn altijd volgens afspraak en bestellingen zijn altijd van kwaliteit.

Zeer goed vlees en zeer goede levering

Alles klopt

Levering top, goede transporteur, uitstekend verpakt en vlees van uitzonderlijke kwaliteit.

Mooie aanbiedingen, snelle en correcte levering via Trunkrs met een goed voorspelbaar aflevermoment. Vlees wordt night diep gevroren bezorgd.

Gewoon goed vlees voor een goede prijs

Zoals hierboven al gesteld krijg je goed vlees voor een goede prijs. Daarnaast is het bonusprogramma interessant en is het ook verstandig om te kijken naar de aanbiedingen, daarmee krijg je regelmatig toch weer net wat meer vlees voor je geld.

Altijd gode kwaliteit

Top top super

Altijd goed vlees dat diepgevroren thuis aankomt. 1 keer is de levering mis gegaan (fout van de bezorgdienst) maar direct geld terugontvangen.

Zalig vlees

Goed vlees voor een moois prijsje. Vooral de aanbiedingen pak ik graag mee. Wordt afgeleverd in een stevige doos en goed ingevroren.

Makelijk bestellen Snel geleverd, en de gehakt ballen zijn zeer smakelijk

In een woord geweldig!.

Mijn bestelling zijn op tijd en het vlees is van goede kwaliteit.

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss