Snel geleverd / slechte gehaktballen in jus

Naar aanleiding van goede berichten een vleespakket van 100 euro besteld. Als eerste zijn wij een broodje bal gaan eten. Helaas waren deze gehaktballen slechte fabrieksballen. De jus rook echt heel lekker, alleen was het vlees echt vies. Het gehele gezin was ontevreden over deze ballen in jus. De overgebleven gehaktballen hebben wij weggegooid. Echt zonde, hier hadden we meer van verwacht. Ik hoop dat de rest wel goed smaakt,

Goede snelle service en vlees. Jammer van de vacuumzakken

Nu al meerdere keren besteld bij bbquality, altijd super goed vlees gehad, en bovenal nog snel ook. Het enige minpunt is de vacuumverpakking: Van de 8 producten die ik tot nu toe heb besteld waren er maar 2 waarbij de vacuumzakken niet lek waren. Gelukkig wordt het vlees diepgevroren en gekoeld geleverd anders zou het een rommelige levering zijn geworden. Nu kom je er helaas pas later achter. Was er geen structureel probleem geweest met de vacuumzakken was het zeker een dikke voldoende geweest!

Topvlees

Heerlijk vlees, goed assortiment en een snelle en goede levering.

Could not change my order

I've been Bbquality customer for almost 4 years and yesterday I was quite disappointed. I placed an order on the 6th of December at 7pm. At 8AM next day I tried to change it but it was already packed. I said we could postpone the delivery if we managed to change it but unfortunately you guys are not flexible in that sense. The result is that I have almost 50 euro product that I ordered by mistake.

Top vlees

Topvlees

Top in orde

Service en kwaliteit

Mooi vlees keurig verpakt geleverd

Beefhammer van hoge kwaliteit. In droogijs verpakt geleverd. Kon de volgende dag op onze greenegg.

Kwaliteit

Mooie kwaliteit vlees. Veel keuze en goede informatie over herkomst. Duidelijke informatie over recepten.

Heerlijke vleesproducten

Mooie producten van heerlijke verfijnde kwaliteit. Familie en vrienden komen graag bbq-en ;-)

Smakelijk, gezonde, en vooral hygeienisch vlees. Héééérlijk. Prijs????? Ach, een lachertje.. YEAHje.

Maar de enige manier om echt te weten of je het zelf lekker vindt, is...................... proeven.

geweldig

Aantal keren besteld hier maar nooit problemen gehad. Komt netjes en snel.

Goede kwaliteit vlees en leuke recepten

Wordt goed gekoeld bezorgd. Kwaliteit van het vlees is uitstekend. Genoeg uitleg over het bereiden van de producten en leuke recepten om te maken.

Altijd alles top

Altijd lekker vlees en de bezorging verloopt ook prima

Bestelling zijn altijd stipt op tijd. Volledig gekoeld verpakt en van prima kwaliteit. Aan te raden…

Ik had een te goedkoop gekregen en bestelde bbq vlees was benieuwd naar het vervolg maar het werd goed aangeleverd goed ingepakt en het vlees is goed van mij een dikke 8 ik ga vaker bestellen

Goed vlees niks mis mee!

Goed vlees een minpunt bij entrecote zat te veel vet aan. Voor de rest goed!

Vlees van kwaliteit (vandaar de naam)

Goede aanbiedingen, prima levering, top communicatie en ook nog super goed vlees. Nog geen slechte ervaring gehad. Zelfs de recepten zijn makkelijk en goed!

Gewoon goed!

De kwaliteit/prijsverhoging is goed. Bezorging gaat op tijd en alles wordt netjes ingepakt. Bij onverhoopt niet thuis, wordt je netjes gebeld voor een oplossing!

Kwaliteit en prijs Top!

Na het bestellen van het vlees voor op mijn BBQ de volgende dag afgehaald. Vriendelijk geholpen en goed verpakt. In het weekend een dag ervoor uit de diepvries gehaald en heerlijk bereid volgens een recept van de site van BBQuality. Heerlijk gegeten met vrienden. Echt een aanrader om te proberen!

Goede service!

Zeer goede service, prettige communicatie en mooie producten!

Geweldig!

Zeer goede dienstverlening en service. Vlees altijd van topkwaliteit, met meer dan uitgebreide keuze. Ook de verpakking en verzending. We bestellen er graag!

Snelle levering, goed verpakt

Liefde gaat door de maag

Heerlijke produkten en mooie recepten. Snelle en goed verpakte levering.

Qualiteit verdient een 10

Geleverde producten zijn zeer goed!

Te veel mails afgelopen dagen

Elk artikel in een andere mail tot irritatie aan toe

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss