Smakelijke stukken vlees voor een scherpe prijs

Fantastische en alleen maar positieve ervaringen! Smaakvolle en mooie stukken vlees, sommige zijn echt heel indrukwekkend zoals de Beef Hammer. Gemakkelijk om te bestellen en de bezorging is meer dan prima te volgen.

perfecte service en goede kwaliteit

Gemakkelijk bestellen, ophalen of af laten leveren. Leuke acties.

Mooi vlees, goede prijs, goede levering

tevreden

goed geregeld, goed prijs en top kwaliteit.

Uitstekende kwaliteit

Altijd mooie producten, en altijd goed verpakt en diep ingevroren.

Altijd top! En bii een foutje snel hersteld

Bestel hier redelijk vaak en kwaliteit is top. Heb 2 keer gehad dat er een foutje was gemaakt, maar deze wordt dan direct opgelost en nagestuurd! Top bedrijf dus :)

Goede kwaliteit

Producten bij aflevering goed verpakt met koelelement

Goede kwaliteit vlees voor een leuke prijs

Inmiddels al enkele keren vlees bij BBQuality besteld, Ze leveren kwalitetief goed vlees voor een leuke prijs. Vooral de aanbiedingen zijn regelmatig erg interessant.

Fantastisch vlees netjes volgens afspraak geleverd

Had zelf een foute leverdatum gekozen en die kon ik vlotjes via WhatsApp laten aanpassen. Topservice en prima vlees

Zorgeloos vlees

De plek om nieuw vlees te ontdekken voor avontuurlijke buiten koks en oude vertrouwde soorten in te slaan voor luxe etentjes en grote partijen. Altijd goede beschrijvingen van herkomst en filmpjes hoe je de soorten kunt bereiden. Kwaliteit vlees bezorgd wanneer je wilt en in milieubewuste verpakking. Zorgeloze vleeservaring.

Fijne website

Duidelijke beschrijving van de stukken vlees. Alles wordt netjes aangeleverd en het is een goede kwaliteit

Goed vlees, snelle bezorging.

Al onze vrienden zijn altijd laaiend enthousiast over de smaak van ons vlees. Uiteraard komt dit ook door onze bbq kunsten maar het vlees van bbquality helpt daar heel erg bij. Alles is goed op smaak en van goede kwaliteit. Het zit netjes verpakt en wordt goed verzonden. Het vlees is diepgevroren bij bezorging. Wij bestellen regelmatig nieuw vlees bij bbquality!

Goede kwaliteit en service

Goede kwaliteit en service stelt nooit teleur

Zeer tevreden, Goede producten makkelijke levering

Heel erg tevreden over BBQuality. Bestel hier tegenwoordig bijna al mijn bbq-vlees. Service ook zeer goed en altijd persoonlijk.

Prima levering én op tijd

De hamburgers zijn heerlijk en levering was op tijd.

Heerlijk vlees en goede service

Mijn vrouw wil niet meer uit eten omdat ik door de fijne producten van BBQuality een betere steak kan maken dan menig gerenommeerd restaurant.

Ruime keuze, goede kwaliteit, goed geleverd

Er is een ruime keuze uit goede producten, leuke aanbiedingen en alles wordt goed geleverd.

snel

snelle levering. goed vlees. goed verpakt

If you’re looking for excellent quality meat, this is the place

BBQuality is one of these shops that combine two things that are hard to see together: Price and Quality. Everything that I ordered from them is top notch quality, the delivery service is amazing, the box comes with an air seal to keep everything cool, and the fact that it is delivered in the same day (if your order before 5PM I believe) is another thing to praise. I fully recommend it.

Top!!!

Makkelijk te bestellen, snelle en duidelijke leveringsvoorwaarden, recepten bij vlees.

Afhaal goed geregeld

goed en snel geleverd

smaakt goeden de lvering is perfect in orde diepvries

Top! Snel en goed

Goede producten Goede service Snel En als je vragen of toch een klacht hebt wordt dit snel en adequaat opgepakt.

Mijn favoriete slager!

Leuke aanbiedingen en goed assortiment tegen schappelijke prijzen.

Altijd top

Kan niet anders zeggen dan dat het altijd goed is

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss