Goed vlees, snelle bezorging.

Al onze vrienden zijn altijd laaiend enthousiast over de smaak van ons vlees. Uiteraard komt dit ook door onze bbq kunsten maar het vlees van bbquality helpt daar heel erg bij. Alles is goed op smaak en van goede kwaliteit. Het zit netjes verpakt en wordt goed verzonden. Het vlees is diepgevroren bij bezorging. Wij bestellen regelmatig nieuw vlees bij bbquality!

Goede kwaliteit en service

Goede kwaliteit en service stelt nooit teleur

Zeer tevreden, Goede producten makkelijke levering

Heel erg tevreden over BBQuality. Bestel hier tegenwoordig bijna al mijn bbq-vlees. Service ook zeer goed en altijd persoonlijk.

Prima levering én op tijd

De hamburgers zijn heerlijk en levering was op tijd.

Heerlijk vlees en goede service

Mijn vrouw wil niet meer uit eten omdat ik door de fijne producten van BBQuality een betere steak kan maken dan menig gerenommeerd restaurant.

Ruime keuze, goede kwaliteit, goed geleverd

Er is een ruime keuze uit goede producten, leuke aanbiedingen en alles wordt goed geleverd.

snel

snelle levering. goed vlees. goed verpakt

If you’re looking for excellent quality meat, this is the place

BBQuality is one of these shops that combine two things that are hard to see together: Price and Quality. Everything that I ordered from them is top notch quality, the delivery service is amazing, the box comes with an air seal to keep everything cool, and the fact that it is delivered in the same day (if your order before 5PM I believe) is another thing to praise. I fully recommend it.

Top!!!

Makkelijk te bestellen, snelle en duidelijke leveringsvoorwaarden, recepten bij vlees.

Afhaal goed geregeld

goed en snel geleverd

smaakt goeden de lvering is perfect in orde diepvries

Top! Snel en goed

Goede producten Goede service Snel En als je vragen of toch een klacht hebt wordt dit snel en adequaat opgepakt.

Mijn favoriete slager!

Leuke aanbiedingen en goed assortiment tegen schappelijke prijzen.

Altijd top

Kan niet anders zeggen dan dat het altijd goed is

Goede kwaliteit met een vriendelijke bezorging.

Mijn ervaringen met BBQuality zijn goed. Leveren goede kwaliteit vlees en het gewicht is ook altijd goed.

Aanrader

Vlees werd keurig diepgevroren geleverd in een gekoeld pakket.

Mooie producten

Voor een ieder wat wils, leuke recepten en goede tips. Snelle en verzorgde levering.

Uitstekende kwaliteit en op tijd geleverd

Heerlijk vlees en het bestel en leverproces waren wat mij betreft optimaal geregeld.

Tijdig en goed verpakt

Bestelling was ontzettend snel binnen en goed verpakt.

Snelle levering en kwaliteit vlees

Altijd geleverd wat geleverd moet worden en optijd

Fijne avond bezorging! Fantastisch vlees & uitstekende service

Mooie stukken vlees en persoonlijk meegedacht. Super service.

Super vlees

Prijs kwaliteit zoals je mag verwachten. Liever goed en smaakvol dan al al te dure volgelopen rotzooi vo9r hoofdprijs.

Niets op aan te merken

Heerlijk mals vlees

Altijd netjes bevroren geleverd. Goede verpakkingen. Koelelementen die mee verpakt zijn kun je hergebruiken. Vlees is heerlijk mals.

gewoon goed vlees

goed vlees en snelle correcte levering.

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss