Pluspunten
DW-diensten glasbewassing
VerbeterpuntenDW-diensten glasbewassing
Pluspunten
Goede en snelle service, doen er alles aan om het bestelde product zo snel mogelijk te leveren. Top!
Pluspunten
Goede snelle persoonlijke en vakkundige service!
Pluspunten
SNEL GOED EN BETROUBAAR Nazorg of garantie niet nodig gehad
een mobiel telefoonnummer opgeven.
Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar op ons vaste telefoonnummer en via email. Daarbij hebben wij ook nog een groot gedeelte van de week de mogelijkheid tot live chat via de webshop. De 4 die u geeft voor communicatie vanwege het ontbreken van een mobiel nummer begrijpen wij dus helaas niet helemaal.
Pluspunten
Erg positief , kwaliteit is erg goed van dit product Werk broek van écht katoen en sterker als spijkerstof . Dus ademend en natuurlijk materiaal . Heel fijn.
VerbeterpuntenBij het online bestellen is niet goed duidelijk of je thuis bezorging hebt ingevuld . Liever een hokje die je kan vinken .
Pluspunten
Goede comminucatie met de klant !
Pluspunten
Prima advies, goede uitleg en erg snelle levering! Top!
Pluspunten
duidelijk eerlijk snel betrouwbaar
Pluspunten
Bestelde kleren waren te groot teruggestuurd en binnen 3 dagen terug prima geregeld.
Levertijd
Helaas heeft u een product gekozen wat door grote populariteit tijdelijk niet voorradig is in magazijn. Maar uiteraard doen wij ons uiterste best om alles zo goed als kan naar tevredenheid te laten verlopen.
Pluspunten
Heel fijn bedrijf met duidelijke, vriendelijke en snelle communicatie. Zeker aan te bevelen en scherp geprijsd! Echt een aanrader.
VerbeterpuntenIk kan zo geen verbeteringen op noemen.
Pluspunten
zeer goede kwaliteit goed geholpen geweest voor de maatvoering via email. supersnelle levertijd.
Pluspunten
Duidelijke communicatie en prettige behandeling.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Direct aanspreekbaar, kortom korte lijnen....
Verbeterpuntenn.v.t
Drie Tolhekken 5