Pluspunten
Gewoon goed
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Persoonlijke behandeling
VerbeterpuntenDat al de items die op de site staan er ook daadwerkelijk zijn!
Pluspunten
Wat ik wilde hebben in voorraad, goede prijs, snelle levering. Bij enige verwarring over tracking-link direct telefonische feedback met uitleg.
VerbeterpuntenMogelijkheid om bestelling bij afhaalpunt op te halen.
Als u het pakket niet aan kunt nemen dan komt deze automatisch bij het afhaalpunt en ontvangt u een notificatie in de brievenbus. Wilt u de bestelde artikelen graag direct naar een afhaalpunt verzonden hebben dan kunt u ons na de online bestelling een mail sturen naar welk afhaalpunt u het verzonden wilt hebben. Wij staan graag klaar voor de klant.
Pluspunten
Snel met bezorgen helder communicatie en een goede producten. Prettige website, ik kan alles goed vinden.
VerbeterpuntenDoor een technische storing geen trackingcode. Dit is de 2e keer bij mij dat er storing is.
Pluspunten
Correct en snel
VerbeterpuntenKeep up the good work
Pluspunten
Goei service Snelle levering
Pluspunten
Was een artikel niet op voorraad in de gekozen kleur. Er werd meteen contact opgenomen met mij of ik een andere kleur wou of het aankoopbedrag terug wilde hebben.
Pluspunten
Amerikaans spul dus goede kwaliteit.
Pluspunten
Snelle levering van zeer prettige kleding.
retourkosten voor rekening nemen
Door een overstap van koerier heeft uw pakket helaas teveel vertraging opgelopen, dit had niet uw probleem moeten worden. Het is voor ons niet mogelijk om retourkosten te vergoeden en te blijven bestaan.
NVT
Wij scoren bij u een 5 voor communicatie maar hebben nooit een mail of telefoontje ontvangen. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar via mail en telefoon.
Pluspunten
Eerste ervaring prima
Pluspunten
vriendelijke zaakvoeder, kwaliteitsgoederen en vooral de klantenservice is top
Pluspunten
Zeer snelle levering
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Goeie spullen, snel geleverd
Beste, Er zat geen factuur bij de aflevering, Inmiddels is het netjes opgelost en super snel ook. Helemaal top gegaan!!!!!!!!!!!!!!! gr Ruud Bouter
Pluspunten
Alles verliep prima! Voor herhaling vatbaar.
VerbeterpuntenTja, het enige dat ik kan bedenken is een opmerking mbt. tot de aangekochte producten Carhartt. Ik bestelde dus jas Carhartt,Large en hemd Carhartt,Large. De Jas zat perfect, het hemd (L) daarentegen was veel te groot. Het hemd werd probleemloos ingewisseld naar Medium. Maar dat was te klein. Kortom het maatverschil tussen L en M (voor hemden) is groot. Dus extra aandacht bij het bepalen v/d maat. Maar geen nood, ik vond een slachtoffer dat het hemd wel paste.
Drie Tolhekken 5
8431 tx Oosterwolde