Pluspunten
Ik vond het fijn dat ik persoonlijk werd gebeld om te melden dat een van men artikels niet meer verkrijgbaar was en niet via mail. en er werd me een heel fair voorstel gedaan waarop ik ben ingegaan en heel tevreden me ben
duidelijkere foto's van de producten
Ik neem aan dat u voornamelijk de kleuren van de productfoto's bij de broeken bedoeld, dit was voor ons ook een ergernis maar hadden hier nog geen oplossing voor. Het lijkt er nu op dat we hier een oplossing voor hebben gevonden en zijn nu druk bezig alle foto's te vervangen.
Pluspunten
Erg snel bezorgd
Pluspunten
SUPER service, héél snel antwoord, zeer goede uitleg en hulp. Na maanden uitzoeken en zelf proberen ben ik zeer zeer snel hier geholpen . Aanrader en kom hier nog zeer zeker terug, zelfs meerdere keren.
VerbeterpuntenHelemaal niets op aan te merken, hoeft geen verbetering. TOP bedrijf
Pluspunten
Snel n goede kwaliteit
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle service, als je belt wordt je vriendelijk geholpen, kom je langs dan krijg je een bakkie, kortom, een bedrijf waar ze nog persoonlijke aandacht voor je hebben. Top!!
Pluspunten
Snelheid van levering Beoordeling van de kwaliteit van een broek kan pas na een paar keer wassen
Pluspunten
zeer snel
VerbeterpuntenMailtje dat het onderweg is
Deze mail hoort u ook te ontvangen, helaas hadden wij tijdens uw bestelling te kampen met een storing. Onze excuses hiervoor.
Pluspunten
Prijs/snelle levering
Pluspunten
Perfecte service en snelle levering, een aanrader!
Pluspunten
Snelle levering en telefonisch contact over het kiezen van de juiste maat.
Pluspunten
Het bedrijf belde mij nog persoonlijk op dat ze die dag niet open waren i.v.m. een beurs. Ik had anders voor een dichte deur gestaan!
Pluspunten
Zeer betrouwbaar. Goede kwaliteit. Snel geleverd. Goede communicatie via email. Goede nazorg en garantie.
VerbeterpuntenPrima bedrijf dus niks verbeteren.
Drie Tolhekken 5
8431 tx Oosterwolde